Simti ca o regina modei cu aceste Cardigan sfaturi...

1
COMMENT

Îmi place un cardigan bun. Cred că acestea sunt atinge de finisare perfectă la orice tinuta. Ele sunt o bucata de stratificare frumos cu rochii, fuste, blugi sau pantaloni pixie. Într-adevăr, puteţi purta un cardigan atât de multe moduri diferite şi cu doar despre nimic. Nu numai ca sunt ei drăguţ, dar poate ajuta figura ta arata mai subtire. Încercaţi aceste sfaturi de cardigan să se simtă ca o regină de moda.

1. rochie-l în jos

Dress It down

Cardigan sunt perfecte pentru un look usor, casual. Le puteţi folosi pentru a acoperi strappy rezervoare pentru şcoală sau la birou. Asortati-l cu o pereche de blugi prietenul şi unele adidaşi. Acesta este un aspect usor, relaxat, că oricine poate scoate.

2. rochie It

Dress It up

Utilizaţi un cardigan simplu pentru a acoperi un drăguţ rochie sau adăuga la o fusta care curge. Cardigans este atât de versatil, le puteţi purta cu aproape nimic. Uite meu preferat este un drăguţ rochie florale cu o cardigan alb şi meu vechi cizme de cowboy.

3. uita-te mai subtire

Look Slimmer

Un lucru frumos despre Cardigan este ei ajuta da aspectul de o cifră mai subtire. O mare confortabil cardigan este perfect pentru a ascunde orice bulgări şi bumps doriţi să ascundeţi. Adauga o curea subtire în jurul taliei sub cardigan pentru un aspect chiar mai subtire.

4. mai mici Bust

Smaller Bust

Dacă aveţi un bust mic, care a ridicat butonul închidere works mare. Se adaugă un mic vrac până acolo fără a fi prea evident. Acesta este un aspect mare cu o bluza simpla sau rezervor de la birou.

5. Joaca cu ţesături

Play with Fabrics

Cardigan pot adăuga textura la tinuta ta. Puteţi opta pentru un cardigan tricotat sau dantela dacă doriţi textura. Jersey şi caşmir sunt mari pentru moliciunea si confortul. Care este materialul preferat cardigan?

6. alege dreapta decolteu

Choose the Right Neckline

V-Neck Cardigan arata cel mai bine cu decolteurile pătrat sau direct sub. În cazul în care dumneavoastră cardigan este scoop gât, pereche-o cu un top scoop gâtului. Un cardigan curbe, drepte sau Cascada funcţionează bine cu majoritatea fiecare decolteu de sus.

7. considera lungimea

Consider Length

Un cardigan trunchiate arata bine cu mult, mult mai lungi tricou sau o mai uşor. Pe de altă parte, un cardigan şold lungime este cel mai bine cu un top mai scurt decât stratul exterior. În cazul în care dumneavoastră cardigan este doar un pic mai scurt decât lungimea şold, un tricou pe care este doar un pic mai este bun.

Acum, că aveţi câteva sfaturi solide cardigan, cum vei purta cardigan dumneavoastră viitoare? Lasă-mă un comentariu descrie cardigan dumneavoastră preferate şi cum vă place să-l poarte.

Original post

"Simti ca o regina modei cu aceste Cardigan sfaturi..." localizations: