Filem-filem yang setiap Kumpulan rakan akan dapat melihat kejatuhan ini...

1
COMMENT

Kejatuhan yang tidak pernah benar-benar dikenali sebagai masa Perdana untuk filem. Memang betul-betul selepas musim panas filem dan sebelum Krismas tergesa-gesa bermula. Walau bagaimanapun, tahun ini adalah berbeza untuk kejatuhan filem. Ada banyak filem yang meraih kejatuhan ini yang mempunyai semua orang bercakap. Sesetengah akan sedang berbincang tentang sebab-sebab yang baik, dan sebahagian akan sedang bercakap tentang sebab-sebab buruk. Jika anda mahu untuk menapis filem buruk dan melekat pada orang-orang yang baik, ikut senarai ini. Ini adalah filem-filem anda perlu menuju ke teater untuk melihat kejatuhan ini!

1. pelatih

Mana-mana filem yang dibintangi oleh Robert DeNiro adalah sebuah filem yang saya pasti mahu melihat, dan filem ini juga tidak terkecuali. Ia juga bintang Anne Hathaway dan terlalu banyak bintang-bintang lain, baru yang saya teruja untuk melihat dalam sebuah filem yang besar. Jika anda suka gila kerja, ciri-ciri filem ini dua orang kegemaran anda, dan Nat Wolff (daripada berbilang kemasyhuran filem John hijau) juga adalah dalam filem ini. Ini seolah-olah seperti tempat jatuh filem kepada saya!

2. Jem dan hologram yang

Walaupun treler filem ini telah kecewa banyak peminat Jem yang asal dan hologram, jika anda keluarkan siri asal adalah kira-kira dan menganggap ini sebagai sesuatu yang lain keseluruhannya, filem ini kelihatan baik. Siapa yang tidak suka filem tentang kuasa gadis, dan gadis-gadis yang rock pada masa itu? Ia adalah sebuah filem yang berada pasti pada senarai yang mencorak kejatuhan ini!

3. Permainan kelaparan: Mockingjay bahagian dua

Sukar untuk percaya bahawa francais filem ini telah pun datang ke penghujungnya, tetapi ia adalah kejatuhan ini ansuran akhir: Mockingjay dua bahagian. Jika anda telah membaca buku-buku, anda tahu apa yang berlaku, tetapi anda juga mungkin sedang mengira detik hari sehingga anda akhirnya akan melihat filem ini!

4. Akidah

Saya tidak salah satu drama apabila ia datang kepada filem, tetapi ini adalah sebuah filem yang saya rasa saya akan mampu untuk melalukan kejatuhan ini. Ia merupakan kesinambungan daripada francais tersebut berbatu dan bintang Sylvester Stallone, tapi alih-alih itu memberi tumpuan kepadanya, ia memfokuskan pada Michael B. Jordan, siapa bermain anak kepada Akidah Apollo, Rocky's bekas saingan.

5. malam sebelum

Siapa yang tidak suka filem lucu Krismas? Filem ini datang sekitar kesyukuran, menjadikannya filem kesyukuran selepas sempurna untuk melihat dengan keluarga anda. Ia bintang Seth Rogen, Joseph Gordon-Levitt dan begitu banyak bintang lain yang anda mungkin tidak akan dapat menjejaki, dan ia kelihatan seperti filem Krismas kegemaran kami baru!

6. adik-beradik

Okay, jadi filem ini secara teknikal tidak datang hingga Disember, jadi saya mungkin hanya wishfully berfikir bahawa ia akan masih boleh jatuh kemudian, tetapi saya tidak boleh menjadi satu-satunya insanely teruja untuk filem ini! Sudah beberapa tahun sejak kita telah melihat Tina Fey dan Amy Poehler pasukan sehingga untuk sebuah filem, dan mereka tidak pernah mengecewakan, jadi filem ini harus tidak berbeza!

7. maze Naib Juara: ujian Scorch

Filem ini datang keluar lebih awal daripada anda mungkin sedar (September 18!) tetapi anda masih boleh tangkap sehingga pada filem pertamanya jika anda ingin masuk ke dalam francais filem ini tetapi belum lagi! Jika anda mempunyai, saya pasti anda sedang mengira detik hari sehingga filem ini datang!

Filem-filem yang anda berharap untuk kejatuhan ini? Adakah ini dalam senarai anda? Biarkan aku tahu apa yang anda sedang mengira ke bawah untuk di komen!

Original post

"Filem-filem yang setiap Kumpulan rakan akan dapat melihat kejatuhan ini..." localizations: