7 najboljše Hairstyles za obrabo s klobukom...

1
COMMENT

Morda nosiš klobuk prikriti glavo posteljo. Morda ste oblačilen, ker mislite, da je videti lepa. Kakorkoli, nimate držite lase, ko imate klobuk. Obstaja veliko pričeske, ki se lahko seznanite s klobukom, in so tisti, ki najbolj prisrčen:

1. kodri, kite, in pletenice

Ta tutorial vam pokaže, kako ustvariti štiri različne pričeske, kar Poglej super luštna, ko nosiš kapa. Prva vključuje kodranje lase, drugi vključuje ustvarjanje jezički, tretji vključuje spleteno strani čop in zadnji vključuje looped jezički. Oni vse prav tako čudovit, da boste lahko kramp!

2. grdo klobuk pričeske

Ta tutorial bo pokazal, kako ustvariti različne pričeske, ki izgledaš pod katero koli vrsto klobuk. Prvi je grdo slog, drugi je strani čop in tretji je grdo figo. Če ste nikoli ne nosite klobuk kot modni izjavo pred, ki se bo spremenilo, ko vidiš, kako čudovit izgleda ta ženska pa jim zibanje.

3. hat sloge za naravne lase

Če imate naravne lase, vam ni treba držati en slog, ko nosi kapo. Obstaja veliko lepe stvari lahko storite brez poskuša poravnati svoje lase ali dodajanje v razširitvah. Če boste pozorni na to tutorski, boste izvedeli kup nove načine za wear lepih, naravnih las pod kapo.

4. žemlja, pletenic in čop

Ta video vam bo pokazal, kako ustvariti neurejen Figo, visoke čop in francoski pletenic. Oni vse sloge, ki deluje tudi pod baseball kapice, tako naslednjič, ko greš gledati igro, se prepričajte, da sledite navodilom v to tutorski.

5. klobuki z pletenice

Ta video prikazuje, kako ustvariti nekaj čudovit pričeske. Namesto vpletanje vse vaše lase, lahko pletenic kos je in dovolite, da bi suniti iz klobuka. Seveda, če ste velik oboževalec pletenice, lahko ustvarite strani čop, ki je popolnoma Rogoznica. To je vse do vas.

6. hitro in enostavno las za klobuki

Ta video je nekaj več frizur, da kdorkoli s srednje dolžine las lahko pull off. Samo pazi skrbno, ker niso vse besede, da gredo skupaj z ta video. Moraš paziti, da bi videli točno kako ženska sloge lase.

7. leni las za klobuki

Če ste občutek super leni, lahko preklopite vaše lase samo z tucking za vaše uho in preklapljanje svoj del. Obstajajo štiri različne pričeske v ta video, ki so super neprisiljen tvoriti: del na sredini in naprej, stranski del in Podvrnuti, dvojno Podvrnuti in nizko grdo bun. Če niste pri volji, da sledite nasvet v vse druge vaje, potem lahko vsaj vam kot ta ženska svetuje, ne da bi v veliko truda.

Ne pustite vaše lase samo ko si dal klobuk. Lahko še vedno spremenite slog je čudovit način, čeprav bodo zajete na vrhu glave. Kako ponavadi nosim lase ko si dal na klobuk?

Original post

"7 najboljše Hairstyles za obrabo s klobukom..." localizations: