Filmovi svaki prijatelj grupe trebali biste vidjeti ove jeseni...

0
COMMENT

Jesen je nikada nisam poznat kao udarno vrijeme za filmove. To je odmah nakon ljeta film i prije Božića počne žuriti. Međutim, ove godine je drugačije za jesen filmove. Postoji tona filmove izlazi ove jeseni na koje svi pričaju. Neki su se razgovarali o dobrih razloga, a neki su se razgovarali o loše strane. Ako želite plijeviti loše filmove i staviti na one dobre, prema popisu. To su filmovi trebali krenuti u kazalište vidjeti ove jeseni!

1. stažist

Bilo koji film Dustinom Hoffmanom je film koji definitivno želim vidjeti, a ovaj film nije iznimka. Zvijezde Anne Hathaway i mnoštvo drugih, novijih zvijezda tko sam uzbuđen za vidjeti u tako veliki film. Ako volite neukusom, ovaj film ima svoje omiljene ljude i Nat Wolff (slavnih više John Green film) je također u filmu. Ovo izgleda kao savršen pad film za mene!

2. Jem i hologrami

Iako ovaj film prikolica je razočarao mnogo ljubitelja izvorne Jem i hologrami, ako uklonite bilo originalne serije i misli o ovome kao nešto u potpunosti, ovaj film izgleda dobro. Tko ne voli film o djevojka moći i cure koja u tome? To je film koji je definitivno na listi mora-vidjeti ove jeseni!

3. igre gladi: Mockingjay dio

To je teško povjerovati da ovaj film franšize već došao kraj, ali je ove jeseni sa konačan obrok: Mockingjay dio dva. Ako si čitao knjige, znam, ali isto tako vjerojatno odbrojava dane do konačno doći vidjeti ovaj film!

4. vjerovanje

Ja nisam za drame filmovi, ali ovo je film mislim da ćete biti u mogućnosti propustiti ovu jesen. To je nastavak Rocky franšize i zvijezde Sylvester Stallone, ali umjesto da se fokusira na njega, on se fokusira na Michael B. Jordan, koji glumi sina Apollo Creed, Rocky je bivši suparnik.

5. večer prije

Tko ne voli urnebesno Božićni film? Ovaj film izađe oko dana zahvalnosti, što ga čini savršen dan zahvalnosti film da vidim sa svojom obitelji. Zvijezda Seth Rogen, Joseph Gordon-Levitt i mnoge druge zvijezde da ti vjerojatno neće biti u mogućnosti to držati trag i to izgleda kao naš novi omiljeni Božićni film!

6. sestre

Ok, tako da ovaj film tehnički ne izlazi sve do prosinca, tako da mogu samo biti wishfully misleći da to će još uvijek biti pada onda, ali ne mogu biti jedini ludo uzbuđen za ovaj film! Prošlo je nekoliko godina otkad smo vidjeli Tina Fey i Amy Poehler tim gore za film, i oni nikada razočarati, tako da ovaj film ne smije biti drugačiji!

7. labirint trkač: Scorch suđenja

Ovaj film izađe prije nego što može ostvariti (18. rujna!), ali možete još uvijek uhvatiti gore na prvi film ako želiš ući u ovaj film franšize, ali nisam još! Ako imate, sigurno si odbrojava dane do ovaj film izađe!

Filmovi koji su vas veseli ove jeseni? Jesu li neke od ovih na popisu? Pustiti mene znati što ste računajući na u komentarima!

Original post

"Filmovi svaki prijatelj grupe trebali biste vidjeti ove jeseni..." localizations: