Äiti yhdistyi hänen vauva mukava hyökkäyksen jälkeen Facebook viesti, kun virus #️ 💕...

1
COMMENT

Sosiaalinen media on hyvä tapa kiinni vanhoja ystäviä, verkko urasi ja auttaa lähimmäisiäsi. Joskus viesti menee virus ja muuttaa maailmaa vaatimattomasti. Mukava iskut olivat traagiseen tapahtumaan, joka jätti perheet suree. Surun keskellä voi olla tarina, joka alkaa palauttaa sinun uskoa ihmisyyteen. Se ei ole ainoa aikaa sosiaalisen median sydämemme hieman isompi. Näitä tarinoita pitäisi tehdä sinusta tuntuu hyvältä taas.

1. äitinsä ja Yhdistynyt

Kun Auton repi kautta väkijoukon Nizzassa, perheenjäsenet ja ystävät olivat erillään, koska ne hyppäsi pois polun kuorma. Onneksi yksi pieni vauva, hyvä kansalainen valitsimme hänet ylös, snapped kuva ja lähetetty sen Facebook. Vaikka vauvan äiti huolissaan hänestä ja pelkäsimme pahinta, että alkuperäinen Facebook viesti oli jaettu ja yhteinen jälleen kunnes osakkeiden lukumäärä yli 20.000. Pian äiti ja vauva yhdistettiin ja raskain sydämin alkoivat parantua.

2. Pokemon Go yhdistää uusia ystäviä

Pokemon Go on ollut uutisissa mahtavasti viime päivinä, kun ihmiset tulivat pois sanomalla, se auttoi heidän mielenterveyden tavoin osannut odottaa. Käy ilmi, peli on myös yhdistää unlikeliest merkkiä. Kun 40 - vuotias valkoinen mies lähti kävelemään at 3 am-peliä, hän koukussa kanssa pari nuori musta kaverit, jotka olivat myös pelissä. Poliisi epäiltäessä heitä on jopa ole hyvä he selittivät, mitä he olivat tekemässä ja poliisi ladata app ja sitten yökyöpeleille trio auttoi häntä pääsemään alkuun.

3. Burger King Baby

Epätoivoinen äiti, joka tiesi, hän ei ollut keinoja hoitaa vastasyntynyt tyttärensä jätti at Burger King, koska hän tiesi, hän siellä löydy. Vuotta tiellä, että vauva pääsi ulos kautta sosiaalinen media etsii syntymä-äitiään. Ne yhdistettiin pian.

4. 60000 uusia ystäviä

Kun 11 - vuotias Collin, jotka on poistettu käytöstä kertoi äitinsä, hän ei halua synttärit, koska hänellä ei ollut yhtään kaveria, hän lähti todistaa häntä väärin. Hän aloitti Facebook-sivu, joka keräsi hänelle 60000 ystävät vain muutaman päivän. Pian tämän jälkeen hän sai valtava yllätys synttäreille Times Square Good Morning America. Nyt hän on yli 2 miljoonaa ystävät sosiaalinen media.

5. vauva kuulee ensimmäistä kertaa

En usko, että henkilö elossa, joka ei ole nähnyt ihana vauva, joka sai cochlear implantit ja pystyi kuulemaan hänen äitinsä ensimmäistä kertaa. Paitsi ei video tehdä sinusta tuntuu hyvältä, mutta se on lisännyt tietoisuutta kuurous ympäri maailman.

6. Twestival

Twitter ei aina saada niin paljon huomiota kuin Facebook tai Instagram, mutta sitä on käytetty paljon hyviä asioita. Yksi tällainen tapahtuma on Twestival, jossa ihmiset viserrys kokoontuivat nostaa 250.000 dollaria järjestetään puhdasta vettä niitä tarvitseville. Sosiaalinen tapahtuma kuin tämä tavoittaa miljoonia ihmisiä, auttaa saada ne kaikki yhdessä suuremman hyvän.

7. yllätys synttäreille

Kun 6 - vuotiaan Glenn, joka on autistisen ja on epilepsia, oli synttärit ja kukaan ilmestyi, hän järkyttyi. Hänen äitinsä otti niiden murheellinen tarina sosiaalisen median tapa selviytyä surunsa. Pian tämän jälkeen useita paikallisia perheitä oli kanssa kakku, lahjoja ja pomppulinna auttaa Glenn juhlia. Kun paikallinen poliisi ja palomiehet saivat tuuli tarina, he toivat ajoneuvonsa Glenn istua sekä kuormien lisää lahjoja.

Eivät nämä tarinat koskettaa sydäntäsi? Kumpi on suosikkisi?

Original post

"Äiti yhdistyi hänen vauva mukava hyökkäyksen jälkeen Facebook viesti, kun virus #️ 💕..." localizations: