50 estats: 50 Scenic Drives...

5
COMMENT

Tots els Estats dels EUA ha magnífic paisatge que es poden gaudir en una unitat. I gràcies a la bona gent de viatges Yahoo em pot portar una bonica ruta paisatgística per a tots els 50 estats.

1. l'Alabama

US Highway 431 de Huntsville a Dothan

Alabama

Anem a la unitat a través de boscos i rius del passat i passen per Gadsden, Colom i Eufaula. Assegureu-vos fer una parada per anar un pícnic barbacoa o antiguitats.

2. Alaska

L'autopista de Seward

Alaska

Estiraments per 127 milles entre Seward i ancoratge la carretera creua la península de Kenai enlluernadora bellesa i al llarg de la vora de la Turnagain Arm.

3. Arizona

State Highway 67

Arizona

SR Kaibab altiplà-North Rim Parkway, 67 pren en el North Rim de Parc Nacional Grand Canyon i dirigeix a través de la. Kaibab National Forest.

4. Arkansas

State Highway 7 entre aigües termals i Oklahoma

Arkansas

El camí transcorre a través de bosc Nacional Ouachita i és un dels camins escèniques designat primers de l'estat.

5. Califòrnia

L'autopista 1 Santa Mònica a Oxnard

California

La carretera discorre per la costa de Califòrnia beauteous i inclou Big Sur.

6. Colorado

Sender Ridge Road

Colorado

Sender Ridge Road és un tram dels EUA l'autopista 34. És la carretera asfaltada contínua més alta als Estats Units i travessa el Rocky Mountain National Park.

7. Connecticut

State Highway 148

Connecticut

Qualsevol viatge per carretera es fa millor amb un ferri. Conduir la State Highway 148 on creua el riu Connecticut i agafar el ferri de Chester/Hadlyme en el camí del parc Estatal de Gillette castell.

8. Delaware

Estat de l'autopista 1 direcció nord

Delaware

Del segell Island preservar, nord a través del Delaware Seashore State Park, és un dels trams més bonics de la costa sobre tota la costa est.

9. Florida

L'autopista a l'estranger

Florida

Una unitat veritablement icònica de 127 milles a través de Cayos de la Florida.

10. Geòrgia

Carretera 60

Georgia

La secció de 60 carretera que travessa el bosc Nacional Chattahoochee-Oconee és una bellesa encantadora sinuosos.

11. Hawaii

Hana Highway

Hawaii

Aquesta ruta impressionant serpenteja al llarg de la costa de Maui al voltant de les muntanyes, rius i passat cascades - tots amb l'oceà d'una banda.

12. Idaho

75 l'autopista direcció nord

Idaho

La ruta de recomanar és de Shoshone en el bosc Nacional de dent de Serra. Si la imatge és qualsevol cosa anar a prop...

13. Illinois

Ruta 66

Illinois

La mare de totes les carreteres dels EUA. Comença al carrer Adams al centre de Chicago.

14. Indiana

Ruta 12

Indiana

Cap de Michigan City cap a Gary i disc escènica us portarà al costat del llac Michigan encara que la

Indiana Dunes Lakeshore nacional.

15. Iowa

Gran riu camí panoràmic Nacional

Iowa

Viatjar al llarg del riu Mississippi en la frontera oriental de l'estat com a part d'aquest camí panoràmic nacional que s'estén a través de 10 Estats.

16. Kansas

Panoràmic Nacional Flint Hills

Kansas

El millor lloc per veure les grans planes és Kansas i aquest byway és la millor ruta. Veure camps de conreus gronxant-se o prendre una empenta ja ve la nit - les postes de sol són magnífiques.

17. Kentucky

La Red River Gorge panoràmic Nacional

Kentucky

Això té tot el que busques en una carretera espectacular: muntanyes, rius, un túnel i paisatges impressionants, així com l'històric 900 peus Nada túnel.

18. Louisiana

Carretera 82

Louisiana

La carretera és de Abbeville a Port Arthur, Texas que corre paral·lelament al golf de Mèxic i és part de la ruta de natura criolla.

19. Maine

El vell Canadà camí panoràmic Nacional

Maine

El byway és un corredor escèniques corrent 78 miles de Soló frontera canadenc.

20. Maryland

EUA les autopistes 50 i 301

Maryland

Això ha estat escollit com a ruta més paisatgística de Maryland perquè aquestes dues autopistes creuar el pont de la badia de Chesapeake, oferint unes vistes impressionants des dues cares.

21. Massachusetts

Panoràmic de l'escala de Jacob

Massachusetts

La byway és l'autopista 20 de Russell a Lee. És una carretera rural verge que recorre les estribacions dels Berkshires a Massachusetts occidental.

22. Michigan

Autopista 2

Michigan

Unitat a través de l'extrem sud de la península d'alta d'una manera espectacular d'experimentar la septentrional del llac Michigan.

23. Minnesota

Costa nord Scenic Drive

Minnesota

L'autopista 61 entre Duluth i Grand Portage voreja llac Superior.

24. Mississipí

Natchez traça Parkway

Mississippi

Aquest McConnor Parkway commemora el rastre de Natchez antic històric i conserva trams del recorregut original. Funciona per 444 milles de Natchez-a prop de Nashville.

25. Missouri

Ozark Mountain High Road

Missouri

L'autopista és autopista estat 465, que comença cinc milles al nord de Branson fora U.S. 65 i viatja set milles a estat oferta autopista 76 encantadores vistes a les muntanyes Ozark.

26. Montana

La carretera Going-a-la-sol

Montana

La carretera Going-a-la-sol transcorre just per l'interior de la bellesa espectacular del parc nacional Glacier.

27. Nebraska

Lincoln Byway

Nebraska

EUA Highway 30 és un viatge per la història de les grans planes, incloent una mostra de la ruta de la Pony Express i el primer ferrocarril transcontinental Union Pacific.

28. Nevada

Conduir a través de la presa de Hoover

Nevada

Sí, vostè encara pot conduir a través de la presa Hoover malgrat la construcció del pont de derivació. És una vista increïble.

29. a Nou Hampshire

Camí panoràmic Nacional de Kancamagus

New Hampshire

El byway és un tram de 32 milles de la NH112 i et porta a través de la muntanya blanca National Forest amb impressionants vistes de les muntanyes blanques.

30. Nova Jersey

Riu de Delaware panoràmic

New Jersey

El curt tram de Frenchtown a Trenton està 33 a través de la vall del riu de Delaware molt pintoresc i inclou la massivament significants "Washington de travessia".

31. Nou Mèxic

US Highway 64

New Mexico

La carretera comença a la frontera d'Arizona i recorre alguns dels paisatges més espectaculars de nou Mèxic. Travessar el desert i muntanya i passis i viatjar a través de pobles històrics com Taos.

32. Nova York

Pont Verrazano-Narrows

New York

Connexió de Brooklyn i Staten Island el pont és una meravella d'enginyeria i ofereix unes vistes increïbles de Nova York i el Narrows.

33. Carolina del nord

Cua del Drac

North Carolina

Molt estimada per motoristes, la cua del drac és un tram molt sinuosa dels EUA. L'autopista 129 al sud de Gap ofertes.

34. Dakota del nord

La vall del riu Sheyenne panoràmic

North Dakota

Aquest byway mascles la tendència en un estat entrecreuades per camins rectes. Seguint les corbes naturals i corbes, la carretera transcorre per 63 milles pels arbres, turons de la vall del riu.

35. Ohio

Camí de Ohio ronda llac Erie

Ohio

Aquest sender discorre per 293 milles al llarg de la riba del llac Erie de Toledo a la frontera de Nova York.

36. Oklahoma

Camí panoràmic Nacional de Talimena

Oklahoma

Començant a Talimena State Park disc us portarà a través de les muntanyes de Ouachita a Reina Wilhelmina State Park a Arkansas, passant per les muntanyes i rierols i un munt de fotos oportunitats. Mantenir un ull per a la fauna.

37. Oregon

Històric riu Columbia Highway

Oregon

A vegades anomenat el "Rei de carreteres" aquesta autopista corre al llarg de la frontera nord de l'estat i, així com incloent cascades i vista sobre el barranc del riu la ruta és impregnats amb la història de Lewis i Clark.

38. Pennsylvania

Carretera de 6

Pennsylvania

Carretera 6, a Pennsilvània travessa les muntanyes Allegheny i del camí pot conèixer pobles Asín i boscos petit estat.

39. Rhode Island

State Highway 138

Rhode Island

Aquesta autopista dóna una vista d'alguns dels paisatges millor de l'estat i passa per sobre el pont de Newport Claiborne Pell i el pont de Verrazzano Jamestown.

40. Carolina del Sud

Savannah River panoràmic

South Carolina

El camí panoràmic Savannah River és 100 milles de llargs i connecta 5 rutes que corren paral·lels al riu. Es caracteritza per les granges, boscos, llacs i petits pobles. Hi ha nombrosos llocs històrics del camí.

41. Dakota del Sud

Peter Norbeck panoràmic

South Dakota

Aquesta ruta que serpenteja a través pisos negre Hills de Dakota del Sud, teixir junts imponents formacions de granit, estrets túnels, ponts d'espiral i corbes de forquilla, amb llocs d'interès de bomba de demolició com icònic Mount Rushmore i el proper, encara-a-ser-completat Crazy Horse Memorial

42. Tennessee

Cherohala Skyway

Tennessee

També conegut com Overhill Skyway, s'estén al 43 milles de les planes de Tellico al Robinville, que corre a través tant el Cherokee bosc nacional i la Nantahala bosc nacional que arriba a elevacions de més de 5.400 peus amb moltes corbes escombrat. El byway proporciona accés a diversos miradors, àrees recreatives i perspectives.

43. Texas

Carretera 16

Texas

La unitat a través de Texas muntanyosa de Fredericksburg a través de Kerrville a Bandera presenta gran dels diversos paisatges de l'estat.

44. Utah

Antílop illa Road

Utah

La carretera creua el gran Llac Salat de Ogden a l'illa és un parc d'estat conegut per la seva vida animal silvestre - ovelles especialment bisó i Mufló.

45. Vermont

Ruta 100 Byway

Vermont

Aquesta ruta escènica de 128 milles té 20 pintorescos pobles de Vermont incloent Rochester, Andover i Wilmington. -Criss-creus de la columna vertebral de la muntanya verda de la Mad River Byway a la frontera de el Massachusetts.

46. Virgínia

El Blue Ridge Parkway

Virginia

Cursa el seu camí per 469 milles a través de la belles Appalachians, aquest parkway connecta el Parc Nacional de Shenandoah amb Great Smoky Mountains National Park a Carolina del Nord.

47. Washington

US Highway 410

Washington

Veniu est de Puyallup a carretera 410 et porta a través del Parc Nacional de Mont Rainier amb mandíbula-droppingly impressionants vistes.

48. Virgínia Occidental

Washington patrimoni camí panoràmic

West Virginia

El sender forma un bucle a través de les tres comarques i ressegueix els passos de George Washington i les marques de la seva família va deixar a la Panhandle oriental.

49. Wisconsin

Llac Superior Byway

Wisconsin

Aquest és un cotxe al llarg de l'autopista 13 Barksdale a un parc on realment es pot apreciar la gran bellesa del llac Superior.

50. Wyoming

US Highway 287

Wyoming

Autopista 287 està gairebé 1.800 llarg de Montana a Texas, però la seva recta més pintoresc és el 30 milles entre Grand Teton National Park i el Parc Nacional de Yellowstone.

Així que anem a veure. Va fer els experts porta bé? Creus que hi ha unitats escèniques millors en el seu estat?

Original post

"50 estats: 50 Scenic Drives..." localizations: