Romantik 💋 gerak-geri 🤗 untuk meletakkan pada tugasan anda senarai 📝...

Anda tidak perlu sentiasa mengucapkan saya sayang anda untuk menunjukkan perasaan anda tentang perkara SO. anda Romantik dalam hubungan anda adalah sama pentingnya sebagai cinta. Romantik api cinta. Romantik adalah peringatan cinta. Dan tanda Romantik tidak perlu menjadi flashy atau showy atau dramatik. Tanda kecil, manis masih mempunyai potensi hati-lebur. Meletakkan beberapa ini untuk menguji.

1. cinta Nota-Nota

Tulis nota-nota sedikit antara satu sama lain mengisytiharkan cinta dan perkara-perkara kecil yang membuatkan anda suka antara satu sama lain. Meninggalkan mereka di sekitar rumah untuk memilih untuk segera saya sehingga.

2. pegang tangan di khalayak ramai

Memegang tangan di awam membolehkan pasangan anda tahu bahawa anda berbangga dengan mereka, dan ingin menunjukkan sambungan anda kepada orang lain.

3. kejutan berkelah

Berkelah adalah sesuatu yang agak mudah untuk menyusun dan mengatur secara rahsia, dan adalah sesuatu yang baik dan peribadi yang boleh anda lakukan untuk tersayang.

4. merakam mesej cinta

Diam-diam merakam mesej cinta sedikit pada telefon pasangan anda dan Tetapkan sebagai penggera mereka. Ia adalah cara yang hebat Romantik untuk bangun.

5. menarik mereka mandi

Berkata apa-apa, saya suka anda seperti pulang ke rumah mandian hangat, bubbly yang pasangan anda telah disediakan untuk anda. Berehat, dan berikan urutan terlalu!

6. menjadi sedikit nakal

Mengusik dia dengan cara Romantik apabila beliau cuba untuk mendapatkan beberapa kerja yang dilakukan di rumah. Kemudian pada waktu petang, anda akan whetting selera makan bagi!

7. masak hidangan yang besar

Ingat apa makanan kegemaran beliau dan menyediakannya sebagai satu kejutan satu petang. Dia juga mungkin menawarkan untuk melakukan pinggan mangkuk sebagai terima kasih!

8. vocalize cinta

Berusaha untuk berkata "Aku cinta padamu" keluar kuat lebih kerap, kata-kata berkuasa dan mereka boleh membuat seseorang berasa begitu baik.

9. mendedikasikan sebuah lagu kepada mereka

Mendedikasikan sebuah lagu kepada orang yang anda suka apabila anda berada di luar pada bar karaoke tempatan. Jenis cheesy tetapi masih Romantik!

10. mengambil kepentingan dalam hobi mereka

Berkata apa-apa, saya suka anda lebih tertarik pada hobi pasangan anda, tidak kira berapa banyak mereka tidak 'benda anda'.

11. meninggalkan mel suara kasih sayang

Tinggalkan rakan mel suara Romantik pada siang hari kerja. Ia akan memberi rangsangan yang baik di tengah-tengah yang membosankan beberapa jam.

12. kilat tarian perusuh!

Merancang untuk tarian gerombolan kilat yang menggerunkan sebagai kejutan harijadi atau ulangtahun. Mereka memerlukan banyak perancangan tetapi mereka adalah begitu berbaloi!

13. Berikan gosokkan kaki

Kita semua suka yang gosokkan bagus kaki setelah seharian penat bekerja, jadi Tunjukkan pasangan anda bahawa anda menyayangi mereka dengan menawarkan perkhidmatan mengurut anda.

14. spice up sebelum tidur

Lupa memakai anda satu malam dan slip masuk tidur yang benar-benar bogel. Beliau mungkin tidak dapat tidur, tetapi saya yakin dia tidak akan marah!

15. merebut Gurun kegemaran mereka

Berhenti di kedai dan mengambil Gurun kegemaran beliau di jalan anda pulang dari kerja. Ia akan menjadi yang manis yang merawat untuk dia dan bonus penghargaan untuk anda.

16. Berikan Sexting satu pergi

Sexting tidak perlu hanya menjadi perkara untuk golongan belasan tahun Perodua. Mencubanya dan ia mungkin membawa kehidupan cinta anda ke tahap pedas yang baru!

17. Berikan dia yang mencukur

Memberi anda lelaki mencukur yang boleh menjadi latihan yang besar di kedua-dua Amanah dan keintiman, termasuk lelaki anda akan menjadi licin Sutera untuk bercium!

18. memberi Hadiah kejutan

Jangan tunggu sehingga Krismas dan hari lahir untuk memberi Hadiah; beberapa kejutan kecil yang setiap sekarang dan kemudian merupakan cara terbaik untuk menunjukkan kasih sayang anda.

19. Sarapan Pagi di katil

Slip kaki ke dapur manakala beliau masih tidur dan membentangkan kepadanya dengan sarapan di katil. Ia adalah hujung minggu yang indah merawat.

20. Berikan tarian pusingan

Tarian pusingan bukan sahaja strippers; mereka boleh menjadi aktiviti yang benar-benar intim dan seksi antara dua rakan kongsi kasih sayang.

21. selalu Say Goodnight dengan ciuman

Berakhir setiap petang dengan ciuman akan memastikan bahawa anda pergi tidur yang penuh dengan kasih-sayang antara satu sama lain. Sentiasa mencecah bantal dengan kasih sayang, Jangan sekali-kali di tengah-tengah hujah.

Gerak isyarat Romantik apa yang anda membuat untuk pasangan anda? Suka untuk mendengar idea-idea anda.


Original post

Post Rating:
(click a star to vote)