Hoe te het nep een Brits Accent...

1
COMMENT

Vrijwel iedereen het erover eens dat Britse accenten de meest sexy accenten op de planeet zijn. Als je niet gelukkig genoeg om te worden geboren in een locatie waar het accent wordt gebruikt, dan is het waarschijnlijk moeilijk te vervalsen. U kunt natuurlijk altijd trainen uw hersenen en tong te spreken op een andere manier. Het duurt slechts tijd, geduld en kennis. Als u wilt te klinken zo sexy als je je voelt, zijn hier een paar manieren om nep een Brits accent:

1. spreken "U" als "Ew"

Het is tijd om te trainen uw mond te verplaatsen op een andere manier dan het wordt gebruikt om te verplaatsen. Immers, zijn de meeste woorden gonna verschillend worden uitgesproken als je ze in een Brits accent zegt. Bijvoorbeeld, als u bepaalde woorden, zoals "dom", zegt moet u spreken de "u" als "ew." U moet hetzelfde doen met woorden als "plicht" en "verwaand."

2. altijd verkondigen "-ing" woorden

De Britten klinkt altijd zo welsprekend, omdat ze hoe weten om te gaan verkondigen als ze spreken. Dat is waarom bepaalde brieven moet worden geformuleerd meer dan anderen wanneer u probeert te kopiëren van hun accent. Bijvoorbeeld, wanneer je zegt een "-ing" woord, zoals zwemmen of zingen, moet u er zeker te spreken de G sterk. Nooit weglaten die "G" volledig en zeggen "swimmin'."

3. niet spreken altijd van de "T"

Wanneer een "t" aan het einde van een woord komt, moet u het meestal gaan verkondigen. Echter, als het gaat in het midden van een woord, u wellicht het geluid van de "t" volledig overslaan. Bijvoorbeeld, als je zegt het woord "battle", hoeft u niet te gebruiken het geluid helemaal. U verwijdert het volledig.

4. spreek de woorden zoals ze geschreven

Sommige mensen worden onderwezen aan Articuleer in totaal verschillende manieren dan ze geschreven. Echter, wanneer je in een Brits accent spreekt, de meeste woorden worden uitgesproken de manier waarop ze kijken. Bijvoorbeeld, als je zegt "geweest", wordt het uitgesproken als het woord "bean." Als ze zeggen "herb", het "H" geluid in het daadwerkelijk wordt uitgesproken, in tegenstelling tot de manier waarop dat het wordt uitgesproken in andere gebieden.

5. gebruik Britse Slang

Het is niet genoeg om te spreken woorden als u 're British. U wilt ook Britse slang gebruiken als u wilt authentiek geluid. Dat betekent dat je moet stoppen zeggen "crush" en begin zeggen "fancy". Drop alle van uw land slang en Britse slang te vervangen.

6. verkort "Aire" woorden

In plaats van het legendarische door elke lettergreep uitspreken, moet u het "Aire" geluid samen duwen. Het is bijna alsof de "a" is verwijderd uit het woord en alleen het "ry" geluid wordt overgelaten aan het eind.

7. Luister naar de Britse spreken

De beste manier om een taal te leren is om te leven in de plaats waar de taal wordt gesproken. Dezelfde methode werkt wanneer u probeert om te leren een accent. Natuurlijk, aangezien u waarschijnlijk pick-up en laat voor Londen, kunt u regelen voor het bekijken van Britse TV-shows, films en YouTubers. Hoe meer je luistert naar hun stem, hoe makkelijker het zal zijn om na te bootsen hen.

Niet alle Britse vrouwen spreken met het zelfde type van accent, maar deze tips helpen u de kern van hoe de meeste mensen veronderstellen dat ze klinken krijgen. Britse accenten zijn je favoriete soort accenten, of is er een ander soort die u verkiest?

Original post

"Hoe te het nep een Brits Accent..." localizations: