Films die elke vriendengroep dit najaar moeten zien...

0
COMMENT

Val is nooit echt bekend als de prime time voor films. Het is direct na het zomerseizoen film en vóór de kerst drukte begint. Echter, dit jaar is verschillend voor val films. Er zijn een ton van films uit dit najaar moeten iedereen praten. Sommige wordt gesproken over om goede redenen, en sommige wordt gesproken over voor slechte redenen. Als u wilt om onkruid uit de slechte films en vasthouden aan de goeden, volg deze lijst. Dit zijn de films u moet gaan naar het theater te zien dit najaar!

1. de stagiair

Elke film acteurs Robert DeNiro is een film die ik zeker wil zien, en deze film is geen uitzondering. De hoofdrollen ook Anne Hathaway en een overvloed aan andere, nieuwere sterren wie ik ben opgewonden om te zien in zo'n grote film. Als je Workaholics liefde, deze film kenmerken twee van uw favoriete jongens, en Nat Wolff (van meerdere John Green film faam) is ook in de film. Dit lijkt de perfecte vallen film voor mij!

2. Jem en de hologrammen

Hoewel deze filmtrailer heeft een heleboel fans van de originele Jem en de hologrammen, teleurgesteld als u wat de originele serie was verwijdert over en denk aan dit als iets anders volledig, deze film ziet er goed uit. Wie houdt niet van een film over meisje macht, en meisjes die rock op dat? Het is een film die is zeker op mijn must-see lijst dit najaar!

3. de honger Games: Mockingjay deel twee

Het is moeilijk te geloven dat deze film franchise al einde ten is, maar het is dit najaar met de laatste aflevering: Mockingjay deel twee. Als u de boeken hebt gelezen, weet je wat er gebeurt, maar u bent waarschijnlijk ook tellen de dagen tot je eindelijk te zien deze film!

4. creed

Ik ben niet een voor drama's als het gaat om films, maar dit is een film die ik denk niet dat ik zal zitten kundig voor dit najaar voorbijgaan. Het is een voortzetting van de rotsachtige franchise en sterren Sylvester Stallone, maar in plaats van het zich te concentreren op hem, richt het zich op Michael B. Jordan, die de zoon van Apollo Creed, Rocky's voormalige rivaal uitkomt.

5. de avond tevoren

Wie houdt een hilarische Christmas movie niet? Deze film komt uit rond Thanksgiving, waardoor het de perfecte na Thanksgiving film te zien met uw familie. De hoofdrollen Seth Rogen, Joseph Gordon-Levitt, en zo veel andere sterren dat u waarschijnlijk niet kan om bij te houden, en het lijkt alsof onze nieuwe favoriete Christmas movie!

6. zusters

Oke, dus deze film technisch niet tot December, komen dus ik kan gewoon worden worden wishfully denken dat het zal nog steeds worden vervolgens vallen, maar ik kan niet de enige waanzinnig enthousiast voor deze film! Het is een paar jaar geweest aangezien wij heb Tina Fey en Amy Poehler team voor een film, en ze nooit teleurstellen, dus deze film niet anders moet!

7. doolhof Runner: de Scorch proeven

Deze film komt uit eerder dan u kunt realiseren (18 September!) maar je kunt nog steeds vangst omhoog op de eerste film als je wilde krijgen in deze film franchise, maar nog niet hebt! Als u hebt, ben ik zeker dat u bent tellen de dagen tot deze film komt uit!

Welke films u kijken uit naar dit najaar? Zijn een van deze op uw lijst? Laat me weten wat je tot nu toe om in de commentaren!

Original post

"Films die elke vriendengroep dit najaar moeten zien..." localizations: