Leni dame, poskusite končati teh izzivov fitnes...

0
COMMENT

Večina od nas bi raje bivalni prostor okrog z Netflix kot zalotiti a sprehod okrog bloka. Seveda, naše lenobe ne počne nas uslug. Če mi ne izvajajo, še malo, nato pa bomo na koncu uničili naše telo. Zato bi morali videti, kako veliko teh izzivov fitnes lahko dokončate danes:

1. Poišči daleč mesto na parkirišču

Find a Far Away Spot in the Parking Lot

Naslednjič, ko ste vožnjo v službo ali v trgovino, ne najti najbližje mogoče parkiranje na kraju samem, ki jih lahko. Namesto tega, namenoma park vaš avto daleč od stavbe. Tako boste silo sami hoditi za nekaj časa na poti v in na izhod. To le dal ti bom malo več vaje, kot ponavadi, vendar če ste leni, je odličen način, da začnete spreminjati svoje rutinsko.

2. po stopnicah namesto z dvigalom

Take the Stairs Instead of the Elevator

Če imate možnost med ob stopnicah ali skokov v dvigalu, da si malo delo. Nekaj leti od stopnic ne zdi veliko, vendar je lahko težko za tiste od nas, ki niso zelo aktivni. Seveda, če ne more ravnati po stopnicah, kako boš ročaj težka vaja zasedanje? Vi potreba začeti majhen, tako da tistih stopnicah!

3. ne vse svoje delo, medtem ko stoji

Do All of Your Work While Standing

Ne želite, da se uniči vaše mišice po ves dan sedeli. Tudi če vi življati uganjati veliko napišete ali natipkate, lahko dobite svoje delo, medtem ko stoji. Samo kupi si mizo, ki sedi visoko, tako da ste lahko stand up, medtem ko delaš, kaj morate storiti. To bom bo vaše telo zdravo.

4. vozi kolo v trgovinah, namesto vožnje

Ride Your Bike to Stores Instead of Driving

Če imate samo za potovanje na kratke razdalje, potem ne bi smeli hop v avtu. Hop na kolo, namesto tega. To bom dal majhen malo vaja, ki vam bo pomagal zaslužiti že rabljen z uporabo vaše mišice nog.

5. sprehod svojega psa vsak dan ta teden

Walk Your Dog Every Day of This Week

Če vi življati a psiček, ste že peš mu ves čas. To ni le zdravo za njega, vendar je zdravo za vas, preveč! Poleg tega, vaš kužek zasluži posebno zdravljenje. Mu pokazati, kaj velik lastnik ste tako, da svoj dan!

6. dol z avtobusom nekaj ustavi zgodnje

Get off the Bus a Few Stops Early

Če ste običajno z avtobusom po mestu, vam ni treba preklopiti hoja. Po vsem, boste Pršec vaša oblačila z znojem, če sami potovati preveč daleč razdalje. To je zakaj vi should zaslužiti od tega nekaj ustavi zgodaj namesto tega. Na ta način boste morali hoditi dlje kot ponavadi, vendar ne bo ubil sebe.

7. vaja, ko gledate televizijo

Exercise Whenever You Watch TV

Kadarkoli si dal na televiziji, pazi Netflix, ali kliknite na YouTube video, morate uporabiti to kot priložnost za delo. Ni važno, če je video je dolg le tri minute. Je bolje narediti nekaj plesoči in sit-ups tri minute kot to storiti nič sploh. To je majhen način navaditi na pridobivanje dejavno.

Zdaj, vse vas leni Dame lahko fit vaje v vašo dnevno rutino. Ali ste načrt za dokončanje vseh teh drobnih izzivov danes?

Original post

"Leni dame, poskusite končati teh izzivov fitnes..." localizations: