Seksi obleke nositi s kapa...

0
COMMENT

Ko nosite kapa, obstaja veliko več razmišljati kot kaj morate storiti s lase pod njo. Morate vzeti nekaj časa, da odločijo, kaj nositi s tem tudi, ker obstaja veliko različnih stilov, ki si lahko rock z kapa. Če vaš ' imetje trud rešljiv Kaj obleči danes, tukaj je nekaj seksi obleke nositi s kapa:

1. priložnostne videz

The Casual Look

Nekateri od nas vrgel na kapa, če naši lasje so umazane, ker je preprosto prikriti nered. Če ste leni razpoloženje, da ni odveč umivanju las, potem morate vztrajati priložnostne videz. Obleči trenirko in nekaj joga hlače in nato korak iz hiše kot nimate skrbi na svetu. Včasih videti kot jo pravkar valjani iz postelje lahko bolj seksi kot videti kot ste preživel ur pred ogledalom.

2. Rocker videz

The Rocker Look

Naslednjič, ko greš na koncert, lahko nosite kapa z vašo obleko. Tako dolgo, kot vi nosite temno barvo, ki se ujemajo z vašo obleko rocker, potem lahko pull it off. To je odličen način, da izgledajo kot vas ne briga in so pripravljeni na zabavo.

3. Classy videz

The Classy Look

Ne boste morali rešiti vaš kape za dni, ko ste preveč leni, da obleko gor. So videti kot neverjetno, ko ste na krilo in nogavice. Boste pomagali, da se ustvari ravnovesje med Neformalnost in classiness. Bom videti kot lepa, vendar iz-back dama, ki je vsako dekle želi, da se s prijatelji in vsak fant želi na tekočem.

4. atletski videz

The Athletic Look

Kape nimajo obleko navzdol vaš obleko. Včasih, so dejansko jo obleko gor. Če nosiš majica in kratke hlače v telovadnici ali med vožnjo okoli bloka, potem morate kraj kapa na glavo pokazati, da ste še vedno v modi. Plus, saj da kapa bo šel s katero koli opremo, vam lahko ostane na ko spremenite iz vaja obleko in v vašo obleko vsak dan.

5. Boho videz

The Boho Look

Dodajanje kapa Tvoja obleka je najbolje pogledati boho. Tako dolgo, kot vam par z obleko, ki izgleda primerna za padec, kot oglje obleko, boste dosegli videz, boste za. Seveda, to ne more poškodovati dodati priložnostne izjavo ogrlico.

6. športen videz

The Sporty Look

Če želite videti kot športno dekle, ki ljubi, da se sprostite, lahko nosite kapa in prevelik suknjič. Nahrbtnik lahko pomagajo tudi popoln videz. Bom videti kot dama, ki ne moti pridobivanje roke umazane.

7. Preppy videz

The Preppy Look

S pravo obleko, si lahko ogledate preppy oblečena kapa. Pomaga nositi elegantno obleko s kolen visoki nogavice. Lahko nosijo tudi dodatne opreme, kot šal in prevelik vrečko. Vaš kapa je lahko samo opremo, veš.

Kape spremljati v bistvu vsako obleko, tako da lahko izberete, kateri slog želite nositi naprej različen days. Kaj obleke ponavadi nosim ko vi skala kapa?

Original post

"Seksi obleke nositi s kapa..." localizations: