Filmele fiecare Grupa de prieten ar trebui să vedeţi în această toamnă...

0
COMMENT

Toamna este cunoscut niciodată într-adevăr ca prim timp pentru filme. Este imediat dupa sezonul de vară film şi inainte de Craciun papură începe. Cu toate acestea, acest an este diferit pentru toamna filme. Există o tona de filmele ies aceasta toamna care au toată lumea vorbeşte. Unele sunt fiind vorbit despre motive întemeiate, şi unele sunt fiind vorbit rău motive. Dacă doriţi pentru a índepărta de filme proaste şi stick la cele bune, urmaţi această listă. Acestea sunt filmele tu ar trebui să fie la rubrica la teatru pentru a vedea aceasta toamna!

1. Intern

Orice film in care joaca Robert DeNiro este un film care cu siguranta vreau să văd, şi acest film nu face excepţie. De asemenea, stele Anne Hathaway şi o serie de stele alte, mai nou, care sunt emoţionat pentru a vedea într-un astfel de film mare. Dacă vă place dependenţi de muncă, acest film are doi dintre băieţii tăi preferate, si Nat Wolff (de mai multe John Green film faima) este, de asemenea, în film. Acest lucru pare ca perfect încadrează film pentru mine!

2. Jem şi Holograme

Deşi acest trailer film a dezamăgit o mulţime de fani de originale Jem şi Holograme, Dacă eliminaţi ceea ce seria originală a fost despre şi cred că de asta ca altceva în întregime, acest film arata bine. Cine nu iubeşte un film despre fata de putere, şi fetele care rock la asta? Este un film care este cu siguranta pe lista mea trebuie să-vedea în această toamnă!

3. Jocurile foamei: Mockingjay partea a doua

Este greu de crezut că acest franciza de film deja se apropie de sfârşit, dar este aceasta toamna cu rata finală: Mockingjay partea a doua. Dacă aţi citit cărţile, ştii ce se întâmplă, dar, de asemenea, probabil că sunteţi de numărare în jos de zile până când veţi obţine în cele din urmă pentru a vedea acest film!

4. Crezul

Eu nu sunt unul pentru dramele atunci când vine vorba de filme, dar acest lucru este un film care nu cred că voi fi în măsură să treacă până în această toamnă. Aceasta este o continuare a franciza stâncoase şi stele Sylvester Stallone, dar o concentrându-se pe el, se concentrează pe Michael B. Jordan, care este joc fiul lui Apollo Creed, Rocky pe fostul rivale.

5. cu o noapte inainte

Cine nu iubeşte un film hilar de Crăciun? Acest film iese în jurul Ziua Recunostintei, ceea ce face filmul de post-mulţumire perfectă pentru a vedea cu familia ta. Acesta stele Seth Rogen, Joseph Gordon-Levitt şi atât de multe alte stele că probabil nu veţi fi capabil de a păstra pista, si se pare ca filmul nostru nou favorit Crăciun!

6. surorile

Bine, astfel încât acest film punct de vedere tehnic nu ieşi până în decembrie, astfel încât am putea chiar fi wishfully gândindu-mă că va fi încă cădea atunci, dar nu pot fi singurul incredibil încântat pentru acest film! A fost o câţiva ani deoarece am vazut Tina Fey şi Amy Poehler echipa sus pentru un film, şi ei dezamăgesc niciodată, astfel încât acest film ar trebui să fie diferit!

7. labirint alergător: studiile Scorch

Acest film iese mai devreme decât vă poate realiza (18 septembrie!), dar puteţi încă prinde până pe primul film dacă v-aţi dorit pentru a intra în acest franciza de film, dar nu au încă! Daca ai, sunt sigur că sunteţi de numărare în jos de zile până când acest film iese!

Filmele care sunt vă aşteaptă cu nerăbdare să în această toamnă? Sunt oricare dintre aceste pe lista? Să-mi spuneţi ceea ce sunteţi de numărare în jos pentru a în Comentarii!

Original post

"Filmele fiecare Grupa de prieten ar trebui să vedeţi în această toamnă..." localizations: