Filmer hver venn gruppe skal se denne høsten...

1
COMMENT

Høsten er aldri kjent som prime for filmer. Det er rett etter filmen sommersesongen før Christmas rush begynner. Men er i år forskjellig for høsten filmer. Det er massevis av filmer kommer ut i høst med alle snakker. Noen som blir snakket om for gode grunner, og noen som blir snakket om dårlig grunner. Hvis du ønsker å luke ut de dårlige filmene og holde seg til gode, Følg denne listen. Dette er filmene du bør være på vei til teateret for å se denne høsten!

1. Intern

Noen film stjernegalleri Robert DeNiro er en film som jeg vil definitivt se denne filmen er intet unntak. Det også stjerner Anne Hathaway og en mengde andre, nyere stjerner som jeg er spent å se i slik stor film. Hvis du elsker Workaholics, denne filmen har to av dine favoritt gutta, og Nat Wolff (av flere John Green filmen berømmelse) er også i filmen. Dette virker som perfekt høst film for meg!

2. Jem og Holograms

Selv om denne filmtrailer har skuffet mange fans av den opprinnelige Jem og Holograms, hvis du fjerner hva den originale serien var om og tenke på dette som noe annet helt, ser denne filmen bra ut. Som ikke elsker en film om jente makt, og jentene som rock på det? Det er en film som er definitivt på listen min må se denne høsten!

3. sult spill: Mockingjay del to

Det er vanskelig å tro at denne filmen franchise er allerede kommer til en slutt, men det er høst med den siste avdraget: Mockingjay del to. Hvis du har lest bøkene, du vet hva som skjer, men du også trolig teller ned dagene før du endelig få se denne filmen!

4. creed

Jeg er ikke en for drama når det gjelder filmer, men dette er en film jeg ikke tror jeg vil kunne gå forbi denne høsten. Det er en videreføring av den steinete franchise og stjerner Sylvester Stallone, men det fokusere på ham, det fokuserer på Michael B. Jordan, som spiller sønn av Apollo Creed, Rockys tidligere rival.

5. natten før

Som ikke elsker en morsom film? Denne filmen kommer ut rundt Thanksgiving, gjør det perfekt etter Thanksgiving filmen du med familien. Det stjerner Seth Rogen, Joseph Gordon-Levitt og så mange andre stjerner at du sannsynligvis ikke vil kunne spore, og det ser ut som vår nye favoritt film!

6. søstre

OK, så denne filmen teknisk ikke kommer ut før i desember, så jeg kan bare være være wishfully tenker at det vil fortsatt være fall da, men jeg ikke kan eneste sinnsykt glade for denne filmen! Det har vært et par år siden vi har sett Tina Fey og Amy Poehler teamet opp for en film, og de aldri skuffe, så denne filmen ikke bør være noe annerledes!

7. labyrint Runner: Scorch prøvelser

Denne filmen kommer ut før enn du kan innse (18 September!), men du kan fortsatt ta opp på den første filmen hvis du ønsket å komme inn i denne filmen franchise, men har ikke ennå! Hvis du har, er jeg sikker på du teller ned dagene til denne filmen kommer ut!

Hvilke filmer du ser frem til denne høsten? Er noen av disse på listen? La meg vite hva du teller ned til i kommentarfeltet!

Original post

"Filmer hver venn gruppe skal se denne høsten..." localizations: