Filmi vsak prijatelj skupine bi morali videti ta padec...

0
COMMENT

Padec nikoli zares imenujemo prime time za filme. To je pravilen čez poletje film sezona in pred božič hitenja začne. Vendar, to leto je drugačen za padec filmov. Obstajajo ton filmov, ki prihajajo ven ta padec, ki imajo vsi govorijo. Nekateri se pogovarjali o dobrih razlogov, in nekateri se pogovarjali o slabih razlogov. Če želite, da izločite slabe filme in držijo dobrih, sledite tem seznamu. To so filmi morate biti naslov v gledališče, da vidim to jesen!

1. interna

Vsak film, starring Robert DeNiro je film, ki ga zagotovo hočem videti, in ta film ni nobena izjema. Tudi zvezde Anne Hathaway in množico drugih, novejše zvezde, ki sem navdušena, da vidite v tak velik film. Če imate radi Workaholics, ta film značilnosti dva od vaš najljubši fantje, in Nat Wolff (slavnih več John Green film) je tudi v filmu. To se zdi kot popoln padec film mi!

2. Jem in hologrami

Čeprav ta film prikolica has razočaran veliko oboževalcev izvirno Jem in hologrami, če odstranite, kaj je bila Nanizanka o in pomislite na to kot nekaj drugega v celoti, ta film izgleda dobro. Kdo ne ljubezen film o dekle moč, in dekleta, ki rock na to? To je film, ki je vsekakor na mojem must-glej seznam ta padec!

3. igre lakote: Mockingjay del

To je težko verjeti, da je ta film franšize že bliža koncu, vendar je ta padec z zadnji obrok: Mockingjay del. Če ste prebrali knjige, veš, kaj se zgodi, ampak da si verjetno tudi štetje navzdol dni do ste končno prišli gledat ta film!

4. vera

Jaz nisem eden za drame, ko gre za filme, ampak to je film, ne mislim, da boste lahko šli gor to padec. To je nadaljevanje skalnata franšize in zvezde Sylvester Stallone, vendar namesto da se osredotoča na njega, se osredotoča na Michael Jordan B., ki igra sin Apollo Creed, Rocky je nekdanji tekmec.

5. večer pred

Kdo ne ljubezen vesel božič film? Ta film pride okoli zahvalni dan, zaradi česar je popoln po Thanksgiving film videti s svojo družino. Zvezde Seth Rogen, Joseph Gordon-Levitt, in toliko drugih zvezd, da ste verjetno ne bodo mogli slediti, in izgleda, da naš novi najljubši božični film!

6. sestre

Ok, tako je ta film tehnično ne pridejo ven do decembra, tako da sem lahko samo treba wishfully misleč, da bo še vedno treba padec potem, pa ne morem biti edini noro razdražiti za ta film! Nekaj let je bila ker smo videli Tina Fey in Amy Poehler ekipa za film, in jih nikoli razočaral, zato ta film je treba nič drugače!

7. maze Runner: pripeke poskusov

Ta film pride ven prej, kot je morda zavedaš (18. septembra!), vendar lahko še vedno ulovu gor na prvi film če ste želeli priti v ta film franšize, vendar še nisem! Če imate, sem prepričan, da si štetje navzdol dni, dokler ta film pride ven!

Katere filme ste veseli, da to jesen? Ali je katera od teh na vašem seznamu? Povej mi, kaj ste štetje navzdol, da v Komentarje!

Original post

"Filmi vsak prijatelj skupine bi morali videti ta padec..." localizations: