Skrivnost spoprijateljuje brez res trudijo...

0
COMMENT
person, finger,

Sem pred kratkim spoznal, da nisem zelo prijazna oseba, ki je razlog, zakaj ljudje ne točno gravitirajo proti meni, ki iščejo svoj prijateljstvo. Vendar vsi hočejo prijatelje, celo neprijaznih ljudi, kot sem jaz! Na srečo, sem se naučil kako prijateljev brez res trudijo! Ni treba spremeniti sebe ali sile na prijazno osebnost, samo sledite tem Nasveti in boste imeli več prijateljev, kot se lahko zanesete v nobenem trenutku!

1. poslušaj

person, facial expression, blond, singing, profession,

Ključnega pomena za prijatelje se dober poslušalec. To zveni preprosto, kajne? Konec koncev, to je, kaj so vaši učitelji si povedal od vrtca. Vendar obstaja razlika med poslušanje in poslušanje . Prvi tip je res več kot sluha; informacij gre v eno uho in vaše mnenje spada prav iz vaših ust. Druga vrsta zahteva, pri čemer v informacije, namakanje up, nato odziva z naklonjenostjo, premišljen odgovor. Poskusite in videli, koliko ljudje radi slišiva!

2. ostati miren

major appliance,

Ostanejo mirni ni le super za vaše duševno zdravje, ampak tudi za spoznavanje novih prijateljev! Jaz osebno nimam težav s tem. Dobim jezen in tesnobe, ki moči obstati a ogromen zapreti ljudi, ki ponavadi raje Hladit prijatelje. Da bi se izognili mini zagušenja ves dan, imam nekaj manter, sem sam spomnil vsak dan, da vam priporočam, da poskusite, preveč: "kaj ne ubijem vas naredi močnejše", "Se hitro poslušati, govoriti počasi in počasi dobili jezen" in "vse deluje na koncu, če ne boste samo še nisem dosegel konec še." Te pomagajo sprememb moje miselnosti, tako da vse v perspektivi.

3. biti optimističen

person, black and white, hairstyle, sketch,

To je še en način, da bi ubil dve muhi na en mah; optimizem vam pomaga, da dobijo prijatelje in izboljšanje vaše duševno zdravje. Če lahko bi pozitivno spin na negativne stvari ljudje pravijo, da boste gravitirajo proti vašo pozitivno energijo. Boste začeli počutiti bolje o sebi in življenju, preveč.

4. prostovoljec

person,

Mnogi od nas ima sposobnost, da ostanejo mirni in optimistično v nas že, zato je relativno enostavno samo flip stikalo, da. Ampak, če ste boj anksioznost ali depresijo, je veliko težje prijateljevati s prilagoditvijo tiste vidike svoje osebnosti. Ne skrbi, čeprav; to ni edini način, boste lahko prijatelje! Prav tako lahko prijatelje z dodajanjem zabavno dejavnosti v vaš urnik, kot je prostovoljstvo. Kot prostovoljec, vi boste opravljali veliko stvari za vaše Skupnosti in/ali svetu, kot tudi izpostavljeni v naravi. Vezave z ljudmi preko medsebojnega vzrok je odličen način za izgradnjo prijateljstva.

5. brez pritiska

person, film, profession,

Če ste nagnjeni k dobili ljubosumen, zbodljaj ali Posvojni, poskrbite, da boste to imejte v mislih, ko ste izdelavo nove prijatelje. Ne dobijo razburjena, če gredo ven z drugimi prijatelji in ne vabijo. Ne poskušajte biti preveč pomoči potrebnim ali Uporan na družim z njimi. Kot prijateljstvo prevelika, boste dobili priložnost, da preživijo več časa z njimi, tako samo Bodite potrpežljivi!

6. ohranjanje stikov

Keep in Touch

To je rekel, je pomembno, da ostanejo v stiku. Vaš nov prijatelj lahko prav tako sramežljiv ali neprijetno kot sklepanje prijateljstev; (s) je morda čaka vas, da "prvi korak" tako rekoč. Zato poskrbite, da ostaneš v stiku z texting jih redno. Ni sramota pri določanju opomnike za besedilo ljudi, če je to nekaj borijo z.

7. smile

person, profession, singer, film, singing,

Verjeli ali ne, nasmejan je zelo učinkovita pri sklepanju prijateljstev! Tudi če niste prijazna oseba, to je preprost način boste lahko "goljuf ga, dokler prideš". Nasmeh na tujca, ko ste v telovadnici, trgovina, kavarna, itd. To počutiš bolj topel in prijeten pogovor. Ko poskušate obrniti znanec v prijatelja, nasmeh, kot se pogovarjaš z njimi, tako da izgleda se ukvarjajo v pogovoru, vesel, da v njihovi družbi, in kot pozitivno energijo.

Ljudje so družabne živali, ampak samo zato, ker prijateljstvo je ožičenem v nas ne pomeni, da je enostavno! Ljudje, ki so malo socialno nerodna, neprijazno ali sramežljiv nimajo nič narobe z njimi, in ni treba spremeniti. Ampak nekaj tweaks tu in tam ne bo bolelo! Kaj je vaš tajnosten za sklepanje prijateljstev, ne da bi zares težaven?

Original post

"Skrivnost spoprijateljuje brez res trudijo..." localizations: