Filmer varje vän grupp bör se i höst...

0
COMMENT

Hösten är aldrig riktigt känd som bästa sändningstid för filmer. Det är direkt efter filmen sommarsäsongen och innan jul rusningen börjar. I år är dock olika för hösten filmer. Det finns massor av filmer kommer ut i höst som har alla pratar. Några är man talar om goda skäl, och vissa är man talar om dåliga skäl. Om du vill att sålla bort de dåliga filmerna och hålla sig till bra, följ denna lista. Dessa är filmerna du bör vara på väg till teatern att se i höst!

1. praktikant

Någon film med Robert DeNiro är en film som jag definitivt vill se denna film är inget undantag. Det stjärnor även Anne Hathaway och en uppsjö av andra, nyare stjärnor som jag är upphetsad att se i en sådan stor film. Om du älskar arbetsnarkomaner, denna film har två av dina favorit killar och Nat Wolff (av flera John Green filmen fame) är också i filmen. Detta känns som perfekt faller filmen till mig!

2. Jem och hologram

Även om denna filmtrailer har besvikna många fans av den ursprungliga Jem och hologram, om du tar bort vad den ursprungliga serien handlade om och Tänk på detta som något annat helt, den här filmen ser bra ut. Vem älskar inte en film om girl power, och flickor som rock på det? Det är en film som är definitivt på min måste-se lista i höst!

3. Hunger Games: Mockingjay del två

Det är svårt att tro att denna filmen franchise är redan snart slut, men det är i höst med den sista delen: Mockingjay del två. Om du har läst böckerna, du vet vad som händer, men du förmodligen också räknar ner dagarna tills du slutligen får se denna film!

4. creed

Jag är inte en för dramer när det gäller filmer, men detta är en film som jag inte tror jag kommer att kunna passera upp i höst. Det är en fortsättning på den steniga franchisen och stjärnor Sylvester Stallone, men i stället för det fokus på honom, det är inriktat på Michael B. Jordan, som spelar son till Apollo Creed, Rockys tidigare rival.

5. kvällen innan

Vem älskar inte en rolig julfilm? Denna film kommer ut runt Thanksgiving, vilket gör det perfekt efter Thanksgiving film att se med din familj. Det stjärnor Seth Rogen, Joseph Gordon-Levitt och så många andra stjärnor du förmodligen inte kommer att kunna hålla koll, som det ser ut som vår nya favorit julfilm!

6. systrar

Okej, så denna film tekniskt inte kommer ut förrän i December, så jag kan bara vara vara wishfully tro att det fortfarande kommer att falla då, men jag inte kan enda vansinnigt upphetsad för denna film! Det har varit ett par år sedan vi har sett Tina Fey och Amy Poehler team upp för en film, och de aldrig besviken, så denna film bör vara annorlunda!

7. labyrint löpare: Scorch prövningar

Denna film kommer ut tidigare än du kanske inser (18 September!) men du kan fortfarande fånga upp på den första filmen om du har velat komma in denna film franchise men ännu inte har! Om du har, är jag säker du räknar ner dagarna tills filmen kommer ut!

Vilka filmer du ser fram emot i höst? Är någon av dessa på din lista? Låt mig veta vad du räknar ner till i kommentarerna!

Original post

"Filmer varje vän grupp bör se i höst..." localizations: