7 coafuri inspirat medievale, care va face sa arati ca o regina...

Dacă doriţi să arate ca un rege, ar trebui să încercaţi coafare par ca strămoşii noştri a făcut înapoi în timpurile medievale. După toate, parul nostru nu a schimbat toate că mult peste ani. Există unele stiluri uimitor superb, că ne-am furat de la ultimele perioade de timp. Dacă doriţi să poarte părul tău într-un mod care nu aţi văzut foarte des, încercaţi recrearea aceste coafuri inspirat de Evul:

1. tieback Twist

Ai de gând să înceapă de ondulare parul. Doar asiguraţi-vă că vă spray-l cu căldură protector în primul rând, astfel încât să nu se termină până deteriorarea parului. O dată buclele sunt terminat, pur şi simplu ar trebui să ia o bucată de păr de la partea stângă a capului şi partea dreapta a capului şi a le aduce împreună. Apoi ar trebui să ia mai multe piese, şi twist-l în jurul păr, care este deja asigurată la partea din spate a capului. Tu poate chiar termina acesta cu flori!

2. împletite coafura

Pentru aceasta coafura, ai de gând să nevoie de o eşarfă. Tu vei fi împletitură parul cu ea până când veţi avea o panglica mici pe fiecare parte a capului. Odată ce aţi făcut asta, vă pot asigura ambele părţi cu un elastic la spate de cap.

3. medievale inspirat

Ai de gând să încep prin a lua câteva fire de păr de la partea din faţă a capului şi clipping-le la o parte, pentru că ai de gând să se termine până curling-le mai târziu. După ce aţi terminat cu asta, vrei să înceapă a face o panglica pe stânga şi dreapta. Leaga toate parul împreună pentru a crea un coc dezordonat. Apoi puteţi elibera piese de par te tund deoparte pentru a răsuci ei.

4. Daenerys Taragaryen

Aceasta coafura necesită destul de o mulţime de împletitură, deci asiguraţi-vă că aveţi o mulţime de timp pe mâini înainte de a începe. Desigur, nu este atât de dificil pentru a crea acest aspect. Atâta timp cât aveţi timp, veţi putea să-l scoate.

5. Sansa Stark

Daca esti un fan al joc de Tronuri, veţi dragoste acest tutorial. Acesta vă arată mai mult decât cum de a crea Sansa Stark pe păr. Este, de asemenea, vă arată modul de a face machiaj ei! Desigur, dacă vă interesează doar în coafura, trebuie să simţiţi liber să treceţi la ora 8:00, pentru a vedea exact cum se face.

6. medievală italiană

Aţi văzut acest stil într-o multime de vechi picturi. Salt la 2:15 pentru a vedea cum se face. Tot ce trebuie să face este pensula în părul tău, creaţi două trei-strand împletituri, tie capetele de le împreună, şi sigur-le apoi la partea de sus a capului.

7. trei mai multe stiluri

Este ceva despre împletituri care arata medievale, deci dacă doriţi trei mai multe idei de păr, asiguraţi-vă să urmăriţi acest videoclip. Prima dintre ele vă arată cum să creaţi o coafura de jumătate în jos jumătate-sus, al doilea vă arată cum să creaţi o coadă de cal unic şi ultima vă arată cum să creaţi un coc elegant.

Doamnele din perioada medievală ştiau ce făceau. Ei nu purta părul lor în aceste stiluri exactă, dar ei cu siguranţă ne-a dat sursă de inspiraţie pentru ei. Care dintre aceste coafuri ai de gând să încercaţi astăzi?


Original post

Post Rating:
(click a star to vote)