Vse najboljše izdelke ličila 💄💋 za leni dame...

0
COMMENT

Sem len, ampak mi je všeč nositi malo ličila, ko sem šel ven, kajne? Razen, na splošno, jaz sem preveč leni, da še želite ukvarjati z rutinsko. Vem, veliko vas lahko prepoznajo s tem. Dobra novica je, da so mandelj od ličila izdelkov, ki so idealne za leni ljudje, ki še vedno želijo nositi malo nekaj- ali celo veliko nekaj. Ključno je, da iščejo izdelke, ki lahko multitask, ali izdelki, ki izboljšujejo vaš problem področjih toliko da ne boste potrebovali veliko drugega, da se počutijo samozavestni. Pripravljeni? Gremo!

1. Clinique preobrat Revitalizing zdravljenja olje

Clinique, skin, lotion, cosmetics, CLINIQUE,

Zaslužiti to vsepovsod: Clinique.com

To je popolnoma neverjetno izdelek, in verjemi mi, ko rečem, da je vredno vsakega penija. Je popoln pick za leni gospe, saj bo to dejansko zmanjšanje količine ličila, kar potrebujete za počutim svoje najboljše. To olje neguje kožo, zaklene v vlage in oplemeniti teksturo, zapušča vaša koža sijoča, mehka, voljna, Punačak in gladka.

2. glossier fant čelo

eyebrow, eye, eyelash, cosmetics, lip,

Zaslužiti to vsepovsod: glossier.com

Tudi če sem preveč leni, da na temelj ali v prahu, ne morejo nositi, da gredo iz hiše brez delaš nekaj za moje žalostno, neenakomeren obrvi. Po navadi sem moral uporabiti vsaj tri različne izdelke-nekaj za zgostitev jih, kaj ga izpolnite jih v, in nekaj da jih. To? To pa vse. To je verjetno moja najljubša stvar kdaj zdaj.

3. Chosungah 22 kliknite klik klik Multi Color Lip & lice odtenek

eyebrow, eye, lip, cosmetics, MULTICOLOR,

Zaslužiti to vsepovsod: Sephora.com

Se spomniš, kaj sem rekel o izdelkih, ki lahko multitask? Vse, kar prihrani čas je zmagovalec. Obožujem barve, ki delujejo za vaše ustnice in licih, in to je eden od najboljših duetov, ki sem jih kdaj poskusil. Obstaja toliko čudovitih barvah-boste morda želeli kupiti več kot eno samo, da lahko premeša in se ujemajo!

4. lona Brown šimer opeke v roza

major appliance, home appliance,

Zaslužiti to vsepovsod: Sephora.com

Čeprav je tehnično označevalnik, lahko vidite barve ima večji potencial od. Na prvem mestu, včasih označevalnik je res vse, kar potrebujete za kritje. Drugič, lahko uporabite tudi kot rdečilo za lica, ali pa uporabite temnejše odtenke za oblikovne. Tretjič, nekatere od teh barv videti, kot da bi bombo eye senci senčila.

5. lona Brown obraz megle

nose, eyelash, skin, eye, cosmetics,

Zaslužiti to vsepovsod: Sephora.com

Tukaj je še en izdelek, lahko uporabite namesto vaše običajne kozmetika, preprosto zato, ker ga bodo zapustili vašo kožo v odlični kondiciji. Poleg vlaži kožo, formula je bogata s hranili, zato bo pustil z sveže, sevajoči sijaj.

6. Laura Mercier pečen barva oči v črno Karat

stone carving, relief, eye, pattern, astronomy,

Zaslužiti to vsepovsod: Sephora.com

Torej, ne le je to krasen barve, ampak to pečen sence je drugo multitasking ličila izdelka. Ker se ga lahko uporabljate kot oči v senci in Liner. Z lahkoto lahko poveljnik tudi hitro dimljen oči.

7. Tom Ford lepoto Lip barve v obtolčeni slive

eyebrow, nectar, lipstick, lip, cosmetics,

Zaslužiti to vsepovsod: shop.Nordstrom.com

To je le šminka... razen to ni le šminka. Ga res uporabiti za nič, odobrena, vendar to dramatično odtenek lahko vse ličila, ki jih želite nositi. Dejansko, malo krepko ustnic, nekaj maskara in ukrasti označevalnika ali zardevati, in ste dobro iti!

Priporočili, y'all?

Original post

"Vse najboljše izdelke ličila 💄💋 za leni dame..." localizations: