7 metode de a lua peste Drama ta Regina tendinţe pentru totdeauna...

0
COMMENT

Este teribil pentru a face faţă. Le-am dat seama că le-aţi luat o mulţime de regină dramă în tine. ce faci? Din fericire, există destul de un pic puteţi face pentru a scapa de tendinţele de Regina ta dramă, astfel încât acestea nu vor veni înapoi.

1. ia sincer cu tine însuţi

Pasul unu este obtinerea real cu tine. Admiţând că da, sunteţi o regină dramă. Uită-te înapoi şi să recunoască situaţiile în care regină dramă a scos în tine. Acest lucru este sincer partea cea mai dureroasa a acestui proces. Odată ce te recunosc pentru tine, atunci puteţi începe depăşirea acesta.

2. a face unele introspecţie

Oricând vom vedea ceva în noi înşine că noi nu ca este important pentru a face unele introspecţie. Uită-te în interiorul-te pentru a descoperi ce te acţiona în anumite moduri. În cazul tendinţelor regină dramă, aţi putea dori să vă întrebaţi de ce sunteţi în speranţa de a realiza. Imaginind ce sunt declanşează dumneavoastră şi dacă sunteţi în căutarea pentru atenţie sunt paşii bun, de asemenea. Cunoscând aceste declanşează poate ajuta să fie atenţi atunci când se întâmplă din nou.

3. decideţi să lucreze pe tine

Dacă doriţi să continue să crească ca o persoană, apoi trebuie să continue să lucreze pe tine. Fiind atent la ceea ce ai putea îmbunătăţi şi ia măsuri pentru a face acest lucru sunt sigur semne de maturitate. Imaturitate pot imbratisa tendinţele de regină dramă, dar maturitate va merge mai departe pentru a le depăşi. Trebuie să facă decizia că sunteţi de gând să schimbe înainte de a se poate realiza asta. Daca ai mintea ta a făcut atunci nimic nu te va opri.

4. găsiţi unele modele de rol

Găsirea modele pot fi foarte utile atunci când sunteţi încercarea de a depăşi nimic. Alege cineva te admira şi care se ocupă de situaţii graţios atunci când acestea ar putea transforma cu uşurinţă într-o regină dramă. Urmăriţi-le în acele situaţii şi cum aleg altfel. Puteţi chiar să le vorbească şi să le cereţi secretele lor. Probabil vor fi flatat ai întrebat şi fericit să împărtăşesc cu voi.

5. Gândiţi-vă înainte să acţionezi

O mulţime de dramă Regina tendinţe pot fi strivit în faşă de gândire înainte să acţionezi. Mare parte din comportamentul o regină dramă a este reacţionează la sentimentele ei, fără a considera cum le veţi apărea altora. Întrebaţi-vă dacă comportamentul tău este matur şi grijuliu. În cazul în care ar trebui să cred că comportamentul a fost rău în altcineva apoi verificaţi-l în tine însuţi. Acest lucru vă poate oferi o perspectivă mare.

6. da atunci când simt ca Noţiuni de bază

Multe drama regine lupta cu caută în afara ei înşişi. Atunci când vă simţiţi ca şi cum poate fi o tactică de foarte mare ajutor. Acesta este primul pas pentru a deveni o persoană altruist. Şi poate fi dependenţă! Veţi creşte la dragoste cum minunat te simti pentru a pune alţii în primul rând. Când începe gândirea altora înainte de tine, poate fi de viaţă în schimbare.

7. practica răbdare cu alte Drama regine

Ca ai maturi trecut o mulţime de tendinţele de Regina ta dramă, ai de gând să aibă o reacţie neaşteptate. Probabil veţi găsi că aveţi o toleranta scazuta pentru aceste trăsături în altele. Veţi simţi că te-am a le depăşi, şi ar trebui prea. În timp ce este un punct de valabil, oameni maturi la propriile tarife în călătoria lor de viaţă. Până la acest punct tot ce puteţi face este să fie pacient şi a stabilit un exemplu bun.

Acestea sunt 7 moduri puteţi depăşi dramă Regina tendinţe pentru totdeauna. Ce sunt gandurile tale? Ai sfaturi pe care doriţi să adăugaţi?

Original post

"7 metode de a lua peste Drama ta Regina tendinţe pentru totdeauna..." localizations: