Hogyan lehet egy brit akcentussal hamis...

0
COMMENT

Nagyjából mindenki egyetért azzal, hogy brit akcentussal a legszexisebb ékezeteket a bolygón. Ha nem voltál szerencsés, hogy született egy helyre, ahol a hangsúly használják, akkor az valószínűleg elég nehéz, hogy ez hamis. Persze mindig vonat az agy és a nyelv beszélni, más-más módon. Ez csak fog idő, türelem, és a tudás. Ha szeretne egészséges, szexi, mivel úgy érzi, itt van néhány módszer, hogy egy brit akcentussal hamis:

1. "kiejtése"U","Ew"

Itt az ideje, hogy a vonat a száját, hogy áthelyezése más-más módon, mint ez hozzászokott mozgó. Végtére is a legtöbb szó lesz hangsúlyos másképp, amikor azt mondják, egy brit akcentussal. Például ha azt mondod a szavakat, mint a "hülye", kell kiejteni a "u", mint "ew." Önnek kellene csinál ugyanaz a szavakat, mint a "vám" és a "sznob."

2. mindig Kijelent "-ing" szavak

A brit mindig oly ékes, egészséges, mert akkor tudom, hogy amikor beszélnek Kijelent. Ez miért kell ejtette az egyes betűk, mint mások, ha-a ' kipróbálás-hoz másol akcentussal. Például, amikor azt mondod, az "-ing" szó, mint az úszás, vagy énekelni, Önnek kellene győződj meg kell a G erősen. Soha ne hagyjuk, hogy "G" teljesen, és azt mondják, "swimmin'."

3. nem mindig kimondani a "T"

Amikor a "t" a szó végére, akkor kell általában Kijelent. Azonban amikor a szó közepén, akkor lehet, hogy ugrál a "t" hang teljesen. Például amikor azt mondják, hogy a "csata" szó, nem kell használnia a hang egyáltalán. Ön eltávolít ez teljesen.

4. mondjuk ki a szót, mint ők írták

Vannak, akik arra tanítják, hogy "kiejtése szavak teljesen eltérő módon, mint ők írták. Azonban amikor egy brit akcentussal beszél, a legtöbb szöveg van kiejtett a módja annak, hogy néznek ki. Például ha azt mondod, "volt", azt kiejtik mint a szó "bab." Amikor azt mondják, "herb", a "H" hangot, hogy valóban hangsúlyos, ellentétben a módja annak, hogy kell kiejteni, más területeken.

5. használja a brit szlengben

Ez nem elég, kell szavakat mint te te brit. Is ki kell használni a brit szlengben, ha azt szeretné, hogy hiteles. Hogy abba kell hagynia, mondván "crush" és elkezd, mondván, "fantázia." Drop összes szleng az országot, és helyettesít ez-val brit szlengben.

6. rövidítse le a "Áris" szavak

Nem ejti a legendás által szótagolt, meg kell nyomja a "áris" hang együtt. Szinte mintha az "a" el kell távolítani a szó, és csak a "ry" hang a végén marad.

7. Figyelj a brit Speak

A legjobb módja annak, hogy megtanulják a nyelvet, hogy él az a hely, ahol beszélik a nyelvet, a. Ugyanaz a módszer működik, ha a ' kipróbálás-hoz megtanul egy akcentussal. Természetesen mivel valószínűleg vegye fel, és hagyjuk a londoni elégedjen meg nézte brit tévéműsorok, filmek, és a YouTubers. Minél több zeneszámot hallgat, hogy a hangjukat, annál könnyebb lesz, hogy utánozzák őket.

Nem minden brit nő az azonos típusú akcentussal beszélni, de ezek a tippek segítenek a lényege, hogy a legtöbb ember feltételezi, hogy hangot kap. Brit akcentussal a kedvenc típusú ékezeteket, vagy van egy másik fajta, hogy inkább?

Original post

"Hogyan lehet egy brit akcentussal hamis..." localizations: