17 mutatja meg kell nézni, ha megszállottan a brit fiúk...

0
COMMENT

Mindenki szereti a egészséges-ból egy brit akcentussal. Ez az, amiért brit televíziós show tehát sok móka-hoz néz. Itt van néhány mutat meg kell nézni, ha megszállottan a brit fiúk:

1. a Sherlock

Ez az egyik minden idők legnagyobb televízió-műsorok. Még akkor is, ha soha nem olvastam a novellák, Arthur Conan Doyle, fogsz szeretni, látta a legnagyobb nyomozó él, akcióban.

2. orvos, aki

Van egy legalább egy barátom, aki megszállottja a show, és van egy teljesen jó oka. Ez már évek, és csak olyan szórakoztató most mint amikor sugárzott.

(3) az én-m őrült kövér naplója

Ezen a kiállításon is elég hisztérikus időnként, de máskor azt is kell egyenesen nyomasztó. Arról szól, egy lány, aki most otthagyta egy elmegyógyintézetből után kipróbálás-hoz követ el öngyilkosságot.

4. a Waczak

Ez egy klasszikus mutatják, hogy már valószínűleg hallott előtt. Arról szól, hogy egy hotel tulajdonos, hogy mindig a nevetséges helyzetben találja magát.

5. az életem a Film

Ha már láttuk, Sherlock, és beleszeretett, Andrew Scott, majd Nézd meg ezen a kiállításon. Azt megmondom, még egy új oldal a tehetséges színész.

6. Downton Abbey

Mindenki ezen a kiállításon évekig már beszélt. Lehet is nézni egy epizód, hogy lásd, mi a hype van szó.

7. a nagy testzsír kvíz az év

Ez a hisztérikus vetélkedő, hogy minden évben egyszer jön. Eszerint a három csapat a hírességek, hogy válaszolni a kérdésekre az eseményekről, hogy ment az év során.

8. a végén végén Show with James Corden

Ez egy amerikai talk-show, de ez ad otthont a brit fiú. Valójában van egy csomó brit csillag a show, mint Adele és a fiúk az egyik irányba.

9. a csatlakozó

Ez a Térkép, körülbelül hat legjobb barátok, akik minden keres, hogy megtalálja a szerelem. Ha te vagy az egyetlen abban a pillanatban, akkor valami, valószínűleg kapcsolódik.

10. a misfits

IMDB, szerint ez a Térkép "Egy csoportja a fiatal elkövetők közösségi szolgáltatás csinál, [aki] kap belecsap a villám, vihar, és kezdődik, hogy dolgozzon ki a nagyhatalmak."

11. az emberi

Ha érdekli a természetfeletti, akkor meg kell próbálnia figyelte a show. Arról szól, hogy egy szellem, egy vérfarkas és vámpír megosztása egy ház.

12. szemtelen

Van egy amerikai változata ezen a televíziós show, ami csodálatos, de a brit verzió az eredeti. Meg kell nézni, hogy!

13. a hármasban

Ez a Térkép egy nőről, aki osztja a haza, barátjával és meleg legjobb barátja.

14. a bőr

Ez egy másik show, amely az amerikai verzió. Azonban a legtöbb ember azt mondják, hogy a brit változat út jobb.

15. hegyes szemellenzőt

"A te gengszter-eposzod családi településen 1919 Birmingham, Anglia, és középpontjában egy banda, akik varrni a csúcsok a sapkák, és a heves főnök Tommy Shelby, aki azt jelenti, hogy a világ feljebb a borotvapenge."

16. a nagy brit sütni off

Ha szereti a főzés, majd Nézd meg ezen a kiállításon. Leszel éhes!

17. Merlin

Ez az, hogy pontosan mit gondol, van körülbelül--egy fiatal varázsló.

Most meg egy új Brit, hogy odavan! Mi az a kedvenc show-val forró brit fiúk?

Original post

"17 mutatja meg kell nézni, ha megszállottan a brit fiúk..." localizations: