Film hver ven gruppe burde se dette efterår...

1
COMMENT

Efteråret er aldrig rigtig kendt som sendetid til film. Det er lige efter sæsonen sommer film og før jul rush begynder. I år er imidlertid anderledes for efteråret film. Der er et ton af film kommer ud dette efterår med alle taler. Nogle er bliver talt om, af gode grunde, og nogle er bliver talt om dårlige grunde. Hvis du ønsker at luge ud i de dårlige film og holde fast i de gode, Følg denne liste. Disse er filmene du bør være på vej i teatret for at se dette efterår!

1. praktikanten

Enhver film starring Robert DeNiro er en film, som jeg absolut ønsker at se, og denne film er ingen undtagelse. Det stjerner også Anne Hathaway og et væld af andre, nyere stjerner, hvem jeg er spændt på at se i sådan en stor film. Hvis du elsker arbejdsnarkomaner, denne film har to af dine foretrukne guys, og Nat Wolff (af flere John Green film fame) er også i filmen. Det virker som perfekt falde film til mig!

2. Jem og hologrammer

Selv om denne filmtrailer har skuffet en masse af fans af de oprindelige Jem og hologrammer, hvis du fjerner, hvad den oprindelige serie var om og tænke på dette som noget andet helt, ser denne film godt ud. Hvem elsker ikke en film om pige magt, og piger, der rock på det? Det er en film, der er helt sikkert på min must-see liste dette efterår!

3. Hunger Games: Oprør del to

Det er svært at tro, at denne film franchise er allerede ved at være slut, men det er dette falder med den sidste rate: oprør del to. Hvis du har læst bøgerne, du ved, hvad der sker, men du sandsynligvis også tæller ned dage indtil du endelig komme til at se denne film!

4. creed

Jeg er ikke en til dramaer, når det kommer til film, men dette er en film, jeg ikke tror jeg vil være i stand til at passere op dette efterår. Det er en fortsættelse af den stenede franchise og stjerner Sylvester Stallone, men i stedet for det fokuserer på ham, det fokuserer på Michael B. Jordan, der spiller som søn af Apollo Creed, Rockys tidligere rival.

5. aftenen før

Hvem elsker ikke en hysterisk morsom jule film? Denne film kommer ud omkring Thanksgiving, hvilket gør det den perfekte efter Thanksgiving film at se med din familie. Det stjerner Seth Rogen, Joseph Gordon-Levitt og så mange andre stjerner, at du sandsynligvis ikke vil kunne holde styr på, og det ligner vores nye yndlings jule film!

6. søstre

Okay, så denne film teknisk ikke kommer ud indtil December, så jeg kan bare være være forhåbningsfuldt tænkning, vil det stadig være falde derefter, men jeg ikke kan den eneste vanvittigt begejstret for denne film! Det har været et par år siden vi har set Tina Fey og Amy Poehler team op for en film, og de aldrig skuffe, så denne film bør være anderledes!

7. labyrint Runner: Scorch forsøg

Denne film kommer ud hurtigere end du kan indse (18 September!), men du kan stadig fange op på den første film hvis du har ønsket at komme ind i denne film franchise, men endnu ikke har! Hvis du har, er jeg sikker på du tæller ned dage indtil denne film kommer ud!

Hvilke film du ser frem til dette efterår? Er nogen af disse på din liste? Lad mig vide hvad du tæller ned til i kommentarerne!

Original post

"Film hver ven gruppe burde se dette efterår..." localizations: