7 tapaa pitää mielessä partaveitsi kimakka, aina...

0
COMMENT

Muista, että on aina terävä Palvelemme sinua nyt ja kun saat vanhempi. Tutkimus osoittaa, että harjoittaa aivojen toimintaan auttaa loitolla sairauksien kuten Alzheimerin ja dementian. Jos et niitä säännöllisesti, sinun pitää kognitiivisen toiminnan porina pitkin, kuten sen pitäisi. Mietin, mitä voit tehdä? Ei hätää. On olemassa paljon hauskaa valintoja. Seuraavassa on joitakin hyviä pääset alkuun.

1. Istu alas ja lukea kirjaa

Yksi parhaista, mitä voi tehdä aivoihin on lukea kirjaa. Istuu alas sivun sanoja täysin harjoittaa mieltäsi ja pitää se toimi. Hieno asia on, että tutkimukset osoittavat, että sillä ei ole väliä, kunhan teet sen luet. Jos luet jotain, joka todella tekee luulet, on useita etuja. Mikä on sinun suosikki tapa lukea?

2. Älä ristisanatehtävä palapelit joka päivä

Ristisanatehtävä palapelit on hauskaa ja hyvä tapa viettää vapaa-aikaa, mutta ne ovat myös todella auttaa pitämään aivot aktiivinen liian. Tokko te hiljentää panna sanomalehti, voit tehdä päivittäinen ristisanatehtävä, kun napata pois ajotieltä. Voit myös ostaa ristisanatehtävä kirjoja tallentaa tai tulostaa ne pois Internetissä, joten voit aina käsillä yksi silloin kun sitä tarvitaan.

3. Pelaa peli kiinalainen tammi lastesi

Kiinalainen Tammi Aktivoi molemmin puolin aivojen ja asiantuntijat sanovat, että menee edestakaisin välillä oikealla ja vasemmalla puolella on todella hyvä torjuttava ikään liittyviä lasku. Kiinalainen Tammi vaatii ainakin kaksi ihmistä, joten tämä on täydellinen valinta, jos haluat lisätä aivokapasiteetin rakkaimpianne.

4. yritä mitään uutta

Jotakin uutta on aina hyvä tapa tehdä töitä aivot, pitää se kunnossa. Mitään olen koskaan tehnyt ennen toimii, niin mene eteenpäin ja ottaa, että neulominen luokan olet halunnut kirjautua. Ruoanlaitto, tanssi-, maalaus- ja liikunta ovat muita hienoja tapoja saada aivot kunnossa. Ja he kaikki hauskaa!

5. hengailla ja ystäväsi

Vaikka et tee mitään tiukasti koulutus, ajanvietto ystäväsi voi auttaa loitolla Alzheimerin tauti. Asiantuntijat sanovat, että ihmiset, jotka säännöllisesti viettää aikaa ystävien kanssa on parempi muisti, abstraktin ajattelun ja kielen taitoja. Kuka tiesi, saada yhdessä tytöt voi olla niin hyvä sinulle!

6. uudistaa ruokavalio tänään

Mitä syöt on suuressa roolissa kaikessa terveydelle. Siinä, miten aivot toimii. Tutkimukset osoittavat, että ihmiset, jotka syövät ruokavalio sisältää runsaasti antioksidantteja on parempi yleinen aivojen toimintaa, mutta on myös alentamaan kolesterolia, mikä on hyvä aivojen terveyttä. Elintarvikkeita, jotka sisältävät paljon antioksidantteja ovat hedelmiä, vihanneksia ja täysjyvätuotteita. Lisää vaihtelua syöt, sen parempi joten aletaan lisätä näiden elintarvikkeiden ateriasuunnitelma tänään.

7. pop tikku purkkaa milloin haluat

Tutkimusten purukumi voi lisätä ajattelu, muisti ja kaiken kognitiivisiin toimintoihin. Sillä ei ole väliä mitä maku, voit valita ne kaikki tepsiä. Muut tutkimukset osoittavat, että purukumin Kun opiskelet voit muistuttaa myöhemmin kun yrittää muistaa, mitä olet oppinut.

Mikä näistä asioista alkaa tänään?

Original post

"7 tapaa pitää mielessä partaveitsi kimakka, aina..." localizations: