65 nopeita tapoja laihtua jotka todella toimivat...

Laihdutus ei pitäisi taistelu, varsinkin, jos teet sen oikein. Nämä kokeiltuja ja testattuja tapoja laihtua nopeasti eroon kiloa ja sävy kehon muutamassa viikossa.

Vain lisäämällä 5 toiminta laihtuminen listasta rutiinia antaa mahdollisuuden menettää jopa 10 puntaa viikossa. Kokeile ja Katso itse!

Oi ja älä unohda ottaa ennen kuvia niin, että voit ylpeänä lähettää ne teidän Instagram kun tulet laihtuminen tavoite!

1. tiedä, miten ruokaa? Ei hätää - tehdä itse Smoothie

Paras tapa aloittaa laihdutus on tehdä omat ateriasi: yksinkertainen salaatteja ja smoothieita on helppo riitä meille Master. Korvaa 2 ateriaa päivässä smoothie tai vain salaatteja - ja viikkoa myöhemmin, sinun täytyy ostaa uusi farkut, jotka ovat 1-2 kokoa pienempi.
Täydellinen ei vain kesäisin, nämä Smoothiet ovat oma suosikkini:

2. Aloita aamusi lyhyt Youtube-harjoitus

Jos salilla ei ole vain sinun juttusi, löytää harjoitus haluat youtube.com. On olemassa lukemattomia videoita auttaa sinua laihtua nopeasti ja pitää hauskaa prosessissa! Niille, jotka tuntevat vähemmän innoissamme liikunta yleensä, kokeilla jotain lyhyt vielä tehokkaita, kuten 5 minuutin abs harjoitus:

3. Annoskoko on kuningas: jos se ei sovi kämmenelle - se on liikaa!

Tiesitkö, että annos lihaa tai kalaa pitäisi olla noin koko korttipakan? Lähes kaikki muu tarjoilu olisi helposti mahtuu kämmenelle ja.

4. Ota Selfies säännöllisesti seuratakseen edistymistä

Yksi parhaista tavoista kaavio edistymistäsi on ottamalla ennen ja jälkeen selfies. Saat parhaat tulokset ottaa kuvia samassa paikassa silmiinpistävää samassa asennossa niin, että näet selvästi ero paino ylitöitä.

5. Ryhdy aktiivisempi lisäämällä sydän arkeen

Lenkkeily, pyörän Ratsastus, Retkeily, uima - mikä vain saa sinut siirtää on kaikki mitä tarvitset nopeasti laihtuminen! Jos tulet aktiivisempi, voit laihtua nopeasti ja luoda elinikäisen terveellisempään elämäntapaan, kauan sen jälkeen, kun ihme viikko on ohi. Tämä 20 minuutin cardio harjoitus on oma suosikkini - hiipiä se 2 - 3 kertaa viikossa nopeimmat tulokset:

6. pureskella perusteellisemmin - It tehdä sinusta Fuller nopeammin

Kauemmin voit pureskella - mitä pikemmin tunnet olosi täysin. Meidän aivot on noin 20-30 minuuttia ymmärtää, meillä oli tarpeeksi ruokaa, joten vie aikaa ja pureskella pois!

7. vaihtaa sitä

Pysyä motivoituneita ja edelleen nähdä tulokset vaihtelevat liikuntaa päivittäin. Siirtyminen jopa auttaa sinua välttämään kuntoliikunnan ikävystyminen ja pysymään radalla laihtua nopeasti!

8. Yritä kuvitella teidän laihtuminen menestys

Kuva tavalla, et näyttää ja tuntuu, kun olet saanut Ihannepainosi. Nyt tehdä tämän joka päivä, kunnes laihtuminen tavoite. Voi kuulostaa oudolta, mutta tässä vaiheessa on erittäin tärkeää, se auttaa sinua saavuttamaan laihtuminen menestys nopeammin!

9. bump up Your Fiber sisältö syöminen 2 salaatteja päivä vähintään

Tiesitkö, että kuitu on tärkeää laihtuminen? Sinun aineenvaihdunta on taivas raketti jos sinulla on vähintään 2 salaatteja päivässä, mieluiten korvaa illallista suuri salaatti.

10. kävellä joka päivä vähintään tunnin

Laihtua nopeasti sinun täytyy aktiivisesti. Paras tapa on aloittaa kävely, tunnin päivässä. Sen sijaan, että auton tai Uber - kävellä.

11. get Real ja kirjoittaa realistinen aikataulussa kutakin 5 kiloa voit haluta menettää

Jos sinulla on tavoite menettää paljon painoa, saada todellista ja antaa realistinen aikataulussa. Odota to lose 15 pounds yhdessä yössä, vaan niille on annettava optimaaliset tulokset 5 kiloa viikossa, on tavoite noin 3 viikkoa.

12. Älä pihistellä proteiinia, sinun 1-2 annosta päivässä tasainen Painonpudotus

Munat, liha ja kala ovat kaikki suuria lähteitä vähärasvaista proteiinia. Jos olet kasvissyöjä, saat vähärasvaista proteiinia quinoa, tofu ja pavut.

13. sinun tarvitse laihtua - Hengitä happea

Tiesitkö, että enemmän happea on liikkeellä läpi kehon, sitä enemmän voit parantaa aineenvaihduntaa siten, laihtua nopeammin? Hengitys...

14. antaa pieni hiilihydraatteja ja aina valita kompleksi yli yksinkertainen laihtua

Kuin on keskittynyt maratonjuoksuun on monta kertaa minun koulutus kun pyydän hiilihydraatteja. Mutta koulutus on eristetty ajan. Treenatessa ei, rajoittaa hiilihydraatteja 2 annosta päivässä mieltymys monimutkaisia hiilihydraatteja (kaurapuuro, koko vehnän, ruskea riisi, Kvinoa, couscous) kuin vastustaa yksinkertaisia hiilihydraatteja, jotka ovat pohjimmiltaan tyhjiä kaloreita, (jotain tehty valkoinen jauho, valkoinen riisi, valkoinen pasta jne.).

15. Käytä mittanauha

Vaikka laihtuminen matka, varsinkin kuin sinä ensimmäisenä viikkona käytetään hyvä vanha vanhanaikaisia mittanauha vyötärö, lantio, käsivarret ja jalat - on paljon tarkempi kuin asteikolla!

16. saat oman ZZZz... laihtua 7 tuntia nukkua vähintään

Varmista, että saat vähintään 7 tuntia unta yössä. Mutta enemmän - sitä parempi - 8-10 olisi hyvä, liian. Unen puute voi aiheuttaa kehon erittämään kortisoli, joka on rasvaa gainer. Uni on myös välttämätöntä lihakset takaisin käyttämästä kaikki teidän työtä!

17. helppo kastike

Salaatit ovat täynnä aineenvaihduntaa lisäämällä phytonutrients, mutta Älä hukuttaa terveellisen aterian rasva, natrium terästetty kastiketta. Pue salaatti pähkinät, omenat, porkkanat ja sipulit sen sijaan!

18. Luo ruokakauppaan navigointi suunnitelmansa välttää Asile #4

Pää tuottaa edellä ja kokonaisia jyviä, vähärasvaisen proteiineja ja kartongin valmistus. Vältä evästeet, siru ja karkkia käytävällä ja kaikkea muuta voit yleensä löytää käytävällä #4.

19. Älä ole liian rajoittavia mitä syöt - Mono ruokavalion tehdä ei toimi Big Painonpudotus tavoitteet

Rajoittava ruokavalio - kuten vain syö kaalikeitto koko viikon - voi aluksi toimia, mutta kiloa tulee takaisin ja aineenvaihdunta voi jopa hidastaa, jos ei vaihtaa terveellisempään elämäntapaan jälkeenpäin. Laihduttaa kuin 10 kiloa mono ruokavaliot eivät ole oikea tapa edetä.

20. ei emotionaalinen syöminen! Sen sijaan ostoksille

Jos sinulla on tapana haluta kovasti comfort food, kun olet stressaantunut tai surullinen, vastustaa! Kiusausta emotionaalinen syöminen aasialaisille asettaa sinut vuonna tavoitteesi. Käydä ostoksilla tai nauti kauneushoidoista!

21. syödä pieniä aterioita koko päivän 6 pientä ateriaa yhteensä

On pieniä aterioita koko päivän sijaan kolme isoa ateriaa. Pieniä, usein aterioita parantaa aineenvaihduntaa ja vakauttaa verensokeri tasolla pitää sinut tyytyväinen ja energinen koko päivän!

22. Katkaise Televisiosta kun syöt

Kun syöt, painopiste olisi ruokaa, TV ja puhelin. Meillä on tapana syödä enemmän, kun olemme hajamielinen niin eroon media, kun olet syöminen ja nauttia ruokaa sijaan!

23. Voit aloittaa päiväsi terveellisellä aamiaisella - kaurapuuro olisi alkuun valinta

Tutkimukset ovat osoittaneet, että syöminen terveellinen aamiainen auttaa sinua laihtua nopeammin. Joten varmista, voit aloittaa päiväsi oikealla tavalla teräs leikata kaura, munien tai terveellinen aamiainen. Yum!

24. olla Omena päivässä

Ottaa Omena päivässä voi auttaa sinua saamaan runsaasti kuitua, vitamiineja ja pektiiniä, joka on luonnollinen rasvanpolttaja. Niin Omena päivässä voit laihduttaa ja pudottaa kiloa pitää lääkärin loitolla...

25. pitää terveellinen välipala teidän kanssanne aina

Ole valmis, kun nälkälakkoihin tekemällä terveellisiä kannettava välipaloja kuten pienen baggie on manteleita, banaani, mysliä tai muut terveellinen välipala torjuakseen cravings.

26. syö vähemmän ihmisiä kuluttamaan vähemmän ja laihtua

Syöminen pienempi ryhmä ihmisiä toisin kuin suurempi ryhmä varmistaa, että voit syödä vähemmän, koska kulutat vähemmän aikaa pöydässä.

27. ennalta suunnitella välipala kertaa luomalla aterian aikataulu

Kehomme toimivat parhaiten noudatamme aikataulua, joten on kertaa, että voit syödä mini aterioita ja välipaloja seuraa päivittäin. Esimerkki: 8 am - aamiainen klo 10 - hedelmä välipala, 1 pm - lounas, 4 pm - jogurtti välipala, yhdeksäntoista - illallinen.

28. seurata edistymistä elintarvikkeiden App, pitää sinun mukana joka päivä

Saada innovatiivinen kertaa ja alkaa seurata ruoan ja kunto puhelimen sovellus. Tämä yksinkertainen askel voit hallita ruoan saanti ja olet pudottamalla kiloa päivittäin pitää motivaatiota ja mielenkiintoa aina...

29. pitää roskaruoan ulos talosta, jos se on siellä,'ll päädyt syö se

Tiedän, että tämä saattaa tuntua ei-murskata, mutta muistutus: päästä eroon kaikki roskaruoka talon. Et voi syödä roskaruokaa, jos se ei ole siellä, eikö?

30. lista maalia + syistä ja laittaa sen kylpyhuoneenpeili

Luo luettelo teidän painonlasku tavoitteet ja perustelut, miksi haluat laihtua nopeasti. Muistelen tätä luetteloa kun tuntuu motivoituneen ja tämä auttaa sinua päästä ylös ja lähteä.

31. nauttia silloin tällöin - Valitse 1 päivä viikossa, kun sinulla on terveellisempiä versioita Fav elintarvikkeet

Asu maailmassa "En voi", jos et voi syödä pizza, evästeet, brownies tai muita suosikki nautintoja. "Voi" maailmassa ja luoda terveellisempiä versioita epäterveellisiä herkkuja jos et tuntuu köyhien ja masentunut.

32. Jos pudota... Saada takaisin, tämä on kaikki osa prosessia ja tapahtuu kaikille!

Ehkä lipsahdus tai kaksi teidän ruokavalio, mutta jos kuulu Offa terveellistä ruokavaliota suunnitelma, vain palata ja don't look back! Kolahtaa tie ei seurata kokouksen laihtuminen tavoite, joten Jatka!

33. ystävän pitkin mukaasi kun jälkiruoka

Et voi nauttia ja tilata jälkiruoka kun olet jakaa ystäväsi kanssa. Jakaminen on huolehtiva ja säästät kaloreita, jos ei susi oman jälkiruoka.

34. olla viikonloppuna Fitness soturi

Toki Rakastan noin alas aikaa viikonloppuisin, mutta miksi ei heittää joitakin hauskaa toimintaa? Perheen pyöräretkelle, suorittaa tai tennistä voi auttaa laihtua ja pitää hauskaa miinus istunnossa-on--sohvan.

35. hidastaa sinun syöminen

Aivot kestää 20-30 minuuttia vastaanottaa signaalin, että olet täydellinen, niin vauhti itse. Jos kiire läpi aterian ikään kuin sprint, syöt enemmän kuin tarvitset ja että varmasti hidastaa laihtuminen! Löydät tämän kärki hyödyllistä erityisesti 7-kiloa-in-7-päivää ensimmäisellä viikolla.

36. Pysy kaukana ruokaa keskittynyt

Jos luettelo viikoittain suunnitelmiin, suurin voidaan ottaa noin ruoka, ja se ei ole hyvä asia. Jos keskityt toimintaa kuin ruoka, löydät itsesi, syöminen mini aterioita sen sijaan, että vain loputtomasti laiduntaminen!

37. Palkitse itsesi ilman ruokaa

Menettämässä paino ja tunne suuri, niin miksi ei Palkitse itsesi? Ja enkä tarkoita kanssa on jäätelöannos! Mene ostaa söpö uusi kuntoiluvaatteet sijaan - se on kaloriton, ja voi myös motivoida sinua enemmän!

38. Kuuntele kehoasi

Jos kuuntelet kehoasi, voit välttää yli vievää elintarvikkeita tai ajaa itse liian kovaa liikuntaa.

39. korvata epäterveellisiä ruokia ja juomia

Yksi vaihtaa pois kaikki epäterveellisiä elintarvikkeita ja esitellä uusia terveellisempiä elintarvikkeita niiden tilalle. Vaihtaa mitäänsanomaton valkoinen riisi maukkaita quinoa ja juoda Jano-sammute Sitruunavettä sijaan pullistua aiheuttavia sooda. Pienet muutokset kertyy suuri ero!

40. Älä hiki pientä tavaraa

Tiedän, että se on paljon helpommin sanottu kuin tehty, mutta yritä stressiä. Jos te korostatte elimistö erittää kortisolin, joka voi aiheuttaa voit lihoa... ei!

41. hyvästit sooda ja sokeripitoisia juomia

Jos haluat laihtua nopeasti, sanoa hyvästit sooda ja muut makeat juomat. Sooda on täynnä ikäviä kemikaaleja ja sokeri, joka on sabotoida laihtuminen ja terveys.

42. Aloita lukemalla kunto

Luit oikein - käytännön ja tutkimuksen kunto, kuin muista asioista olet!

43. liity Fit-ryhmä

Liity harjoitus luokka, jatkuva iskeä nuijalla, koripallojoukkue, tai mitä mieltä nauttia! Ovat kunnossa ja terveenä on hauskaa, varsinkin kun voit ympäröidä itsesi sosiaalisen ryhmän tekemään tämän.

44. Älä sekoita nälän jano

Ennen kuin suuntaat Jääkaappi välipala on pitkä lasi vettä. Koska jano sekoitetaan usein nälkä, anna se muutaman minuutin Katso jos nälkä menee pois kun olet sammutettua!

45. saada motivoituneita

Pidä kuva, Jääkaappi tai pöydän ääressä itse tavoitteesi painon tai fit celeb voit ihailla. Tämä voi auttaa pitämään sinut motivoitunut ja tiellä tavoitteesi! Ja lisään vielä: Tämä toimii todella hyvin, kun olen tippuu pois että ensimmäinen 7 kiloa!

46. juoda lasillisen kylmää vettä ennen ateriaa

Kokeile juominen lasilliseen kylmää vettä ennen ateriaa; Tämä auttaa sinua kunnolla sulattamaan ruokaa ja estää sinua ylensyöntiä aterian aika.

47. tehdä vähän rakkautta

Hauskaa kanssa kulta, kun saat suuri sydän harjoitus - puoli tuntia levyt välillä hauskaa polttaa lähes 100 kaloria!

48. juo kahvia tai teetä

Kahvia tai yrttiteetä auttaa lisätä aineenvaihduntaa; on vain yhden kupin päivässä, jos se on kofeiinia, koska liian paljon kofeiinia on epäterveellisen nautintoaineen.

49. rakastua aktiivinen Beau

Jos rakastuu jonkun aktiivinen kanssa, huomaat motivaatiota kunto syttynyt. Aktiivinen poikaystävä voi tehdä kaikki ero - unohda illallinen ja elokuva, entä päivällinen ja vuorikiipeilyä? Sinun on dynaaminen ja seksikäs duo!

50. Park kaukana

Käynnistä pysäköinti kauempana kun menet tallentaa-, työ- tai muun kohteen. Tämä pieni askel auttaa sinua polttaa välillä 50 ja 200 ylimääräistä kaloria päivässä tai max noin 1400 kaloria ensimmäisellä viikolla!

51. suudella pois kevyempi päivä

Oletko koskaan ajatellut, voit menettää paino suutelee? Suudella kalorinpolttoa 5-6 minuutissa. Tiedän, että se ei ole paljon kaloreita, mutta täsmää pöytäkirjaan vuodessa, ja näet, että poltat melkoisesti kaloreita!

52. Ohita Hissi

Ystäväni menettänyt 15 kiloa muutaman viikon vain ottamalla portaita toimistossa ja hänen asuinrakennus. Kokeile ja ottaa askel (kirjaimellisesti) saavuttamiseksi laihtuminen tuloksia!

53. pidä pääsi ylhäällä

Missä olet tavoitteesi, tehdä mantra: voin ja aion tehdä tämän. Mikään ei pysäytä minulle! Pidä pääsi ylhäällä ja pitää käynnissä!

54. laittaa kehon liikkeessä 365

Sinun pitäisi olla aktiivinen joka päivä, vaikka se on vain kävellä korttelin ympäri, rappusia tai saada nopeasti lenkille. Tee liike terve tapa joka päivä!

55. löytää Fitness ohjaaja

Löytää joku elämääsi, joka innostaa sinua. Kysyä, miten ne tuli niin sovi ja lisätietoja ruokavalion ja elintapojen. Jos he tekevät tämän, miksi et voi?

56. Vältä Debbie Downer

Jos yrität olla aktiivisempi ja laihtua, on parasta luonnonmaisemilla myönteisestä. Jos olet noin joku, että olet järkyttynyt tekee voi riistäytyy osaksi emotionaalinen syöminen, joten välttää kielteisiä ja muutenkin positiivinen!

57. vuokrata Personal Trainer

Nopeuttaa laihtuminen ja oppia uusia terveen elämäntapoja, pitää palkata henkilökohtainen valmentaja. Kouluttaja pitää sinua vastuussa tavoitteesi ja opettaa kuinka valita oikea liikuntaa ja ruokaa.

58. Palkitse itsesi painonpudotuksen eteneminen

Ja tämä on parasta! Asettaa vähän saavutettavissa olevia tavoitteita (kuten menettää 2-3 kiloa tai että taikuutta 7 puntaa 7 päivää), ja kun tämä tavoite on saavutettu, vapaasti törsätä vähän ja hemmottele itseäsi, koska olet ansainnut sen. Saat uuden huulikiilto tai söpö kouluttajia.

59. ympäröi itsesi positiivisia ihmisiä

Oletko koskaan kuullut sanonnan "lintujen sulka parvi yhdessä?" Se on totta! Joten varmista Kuntoileville, positiivinen ystäviä ja katsella myönteisiä asioita tapahtua seurauksena.

60. varustettu vaatteita

Laihtua ja alkaa nähdä tuloksia, sinun pitäisi investoida varustettu vaatteita, koska sen avulla voit jatkaa tavoitteesi. Menee koko 16 koko 12 on iso juttu!

61. löytää ystävän paikalliseen

Löytää ystävän tai perheenjäsenen jäsen joukkue jalkeilla ja ajaa täyden potentiaalin! Jos tapaat vain kerran viikossa, voit työskennellä yhdessä sähköpostitse ja teksti pois päivän pitää toisiaan motivoituneita.

62. investoida GPS Watch tai Fitbit

Oleskelua motivoituneita ja mennä etäisyys, investoida GPS watch seurata kilometriä ja poltetut kalorit. Kun sinulla on korkea paino tappio viikolla, voit tarkistaa oman toiminnan ja nähdä, miksi olet menettänyt. Ja olisit pois viikolla voit muistella käyttämättömänä ja osata ajatella järkevästi.

63. Jokainen hieman lisää up

Jos olet kun räsähdys ja löydä 45 minuuttia tunnissa toteuttaa kerralla, rikkoa sen. Purista muutaman kymmenen minuutin murtuu käyttää ja saat hyviä tuloksia!

64. Jos mittakaavassa tuo alas, oja se

Jos lukuisia mittakaavassa tuo sinulle alas, oja asteikon ja luottaa miten vaatteet sopivat mittari kuinka onnistunut laihtuminen on ollut.

65. Hanki liikunta aikaisin aamulla

Se voi olla 10 minuutin vastus workout tai 30 minuutin suorittaa vaan yrittää saada ylös aikaisin ja saada workout. Vaikea on antaa sängyn, saatat yllättyä kuinka taitava ja hämmästyttävä tunnet. Tämä pieni askel avulla voit pudottaa kiloa ja tuntuu aivan uskomattomalta!

Kanssa niin paljon nopea, hauska ja tehokas Painonpudotus Vinkkejä listallani on pakko olla muutama innostavia ideoita pystyt käyttämään päivittäin... Joka näitä vinkkejä että toimii parhaiten sinulle?


Original post

Post Rating:
(click a star to vote)