Elokuvia jokainen ystävä ryhmä pitäisi nähdä tänä syksynä...

0
COMMENT

Fall on koskaan tunnettu elokuvat katseluaikaan. Se on heti kesä elokuva höystää ja ennen joulua kiire alkaa. Kuitenkin tänä vuonna on erilainen syksyllä elokuvia. On olemassa ton Elokuvat tulossa tänä syksynä, että on kaikki puhuvat. Jotkut puhutaan hyvästä syystä, ja jotkut puhutaan huono syistä. Voit karsia huonoja elokuvia ja hyviä seuraa lista. Nämä ovat elokuvia pitää mennä teatterissakäynnistä nähdä tänä syksynä!

1. harjoittelija

Elokuva, pääosissa Robert DeNiro on elokuva, että haluan ehdottomasti nähdä tämä elokuva ei ole poikkeus. Myös tähteä Anne Hathaway ja lukuisia muihin, uudempien tähdet, jotka olen innoissani nähdä suuri elokuva. Jos rakastat työnarkomaaneja, tämä elokuva ominaisuuksia kaksi suosikki kaverit ja Nat Wolff (ja useita John Green elokuva fame) on myös elokuva. Tämä tuntuu täydellinen kuuluvat elokuvan minulle!

2. Jem ja hologrammit

Vaikka tämän Elokuvatraileri on pettynyt paljon faneja alkuperäisen Jem ja hologrammit, jos poistat alkuperäinen sarja oli ja ajatella tätä jotain muuta täysin, tämä elokuva näyttää hyvältä. Kukapa ei rakastaisi elokuva tyttö vallasta ja tytöt, joka rock tuohon? Se on elokuva, joka on ehdottomasti must see listallani tänä syksynä!

3. nälkä Games: Mockingjay osa kaksi

On vaikea uskoa että elokuva franchising on jo päättymässä, mutta se on tänä syksynä viimeinen erä: Mockingjay osaan. Jos olet lukenut kirjoja, tiedät mitä tapahtuu, mutta olet myös todennäköisesti laskee alas päivää, kunnes vihdoin nähdä tämän elokuvan!

4. uskontunnustus

En ole yksi näytelmiä kun se tulee elokuviin, mutta tämä on elokuva, en usko, I voi ohittaa tänä syksynä. Se on jatkoa Rocky Balboa ja tähteä Sylvester Stallone, mutta se keskittyy hänelle se valitsemiselta Michael s. Jordan, joka pelaa Apollo Creed, Rockyn entinen kilpailija poika.

5. edellisenä iltana

Kukapa ei rakastaisi hilpeä Christmas elokuva? Tämä elokuva tulee noin kiitospäivä, joten se on täydellinen jälkeen kiitospäivä elokuvan nähdä perheen kanssa. Pääosissa Seth Rogen, Joseph Gordon-Levitt ja niin monet muut tähdet, että luultavasti ei voi seurata, ja se näyttää uusi suosikki Christmas elokuva!

6. sisarukset

Okei joten tämä elokuva teknisesti ei tule ulos joulukuuhun, joten voi vain wishfully ajatella, että se vielä pudota sitten, mutta en voi olla ainoa mielettömän innoissaan tämän elokuvan! Se on ollut muutaman vuoden, koska olemme nähneet Tina Fey ja Amy Poehler joukkueen elokuvan ja he koskaan petä niin tämä elokuva ei saa olla ei sama!

7. maze Runner: Scorch tutkimuksissa

Tämä elokuva tulee ulos ennemmin kuin huomaat (18 syyskuu!), mutta voit silti saalis jalkeilla ensimmäinen elokuva jos olet halunnut päästä elokuva franchising, mutta ole vielä! Jos sinulla on, olen varma, olet laskee alas päivää, kunnes tämä elokuva tulee ulos!

Mitä elokuvia olet innolla tänä syksynä? Ovatko nämä listaasi? Haluaisin tietää, mitä lasket alas kommentteja!

Original post

"Elokuvia jokainen ystävä ryhmä pitäisi nähdä tänä syksynä..." localizations: