Pel·lícules que cada grup amic hauria de veure aquesta tardor...

0
COMMENT

Tardor mai es coneix com la millor època per a pel·lícules. És just després de la temporada de cinema d'estiu i abans del Nadal comença febre. No obstant això, aquest any és diferent per a pel·lícules de tardor. Hi ha un munt de pel·lícules que surt d'aquesta tardor que tenen molt de què parlar. Alguns estan sent parlat per bones raons, i alguns estan sent parlat per raons de mals. Si voleu eliminar les males pel lícules i s'adhereixen a bons, seguir aquesta llista. Aquestes són les pel·lícules hem de dirigir al teatre a veure aquesta tardor!

1. l'Intern

Qualsevol pel·lícula protagonitzada per Robert DeNiro és una pel·lícula que definitivament vull veure, i aquesta pel·lícula no és una excepció. Això també protagonitzada per Anne Hathaway i un munt d'altres, noves estrelles que estic emocionat de veure en una gran pel·lícula. Si t'agrada addicte al treball, aquest trets de pel·lícula dos dels seus xicots favorits i Nat Wolff (de múltiples fama de pel·lícula de John Green) és també en la pel·lícula. Això sembla com el perfecte caure pel. lícula per a mi!

2. Jem i els hologrames

Encara que aquest tràiler de la pel·lícula ha decebut un munt de fans del Jem original i hologrames, si treure el que va ser la sèrie original sobre i Penseu en això com una cosa totalment, aquesta pel·lícula es veu bé. Qui no estima una pel·lícula sobre power, nena i les nenes que sacseja a que? És una pel·lícula que és sens dubte en la meva llista de Must-See aquesta tardor!

3. els jocs de la fam: Mockingjay Part dos

És difícil creure que aquesta franquícia de pel lícula ja està arribant al final, però és aquesta tardor amb el lliurament final: Mockingjay Part dos. Si ha llegit els llibres, vostè sap què passa, però vostè està probablement també comptar avall els dies fins que finalment arribes a veure aquesta pel lícula!

4. creed

No sóc un per drames quan arriba a pel·lícules, però aquesta és una pel·lícula que no crec que seré capaç d'aprovar-se aquesta tardor. És una continuació de la franquícia rocós i protagonitzada per Sylvester Stallone, però més que centrar-se en ell, que se centra en Michael B. Jordan, que està jugant el fill d'Apollo Creed, antic rival de Rocky.

5. la nit anterior

Qui no estima una divertidíssima pel·lícula de Nadal? Aquesta pel·lícula es descobreix al voltant d'acció de gràcies, que la pel·lícula de post-acció perfecte a veure amb la seva família. Protagonitzat Seth Rogen, Joseph Gordon-Levitt i tants altres estrelles que probablement no serà capaç de fer un seguiment, i sembla la nostra nova pel·lícula favorita de Nadal!

6. germanes

Bé, perquè aquesta pel lícula tècnicament no surt fins a desembre, així que només pot ser wishfully pensant que això encara es caurà a continuació, però no puc ser l'únic bojament excitats per a aquesta pel·lícula! Ha estat uns anys ja que hem vist Tina Fey i Amy Poehler agrupat per a una pel·lícula, i mai no van decebre, perquè aquesta pel lícula ha de ser diferent!

7. laberint corredor: els judicis Scorched

Aquesta pel·lícula es descobreix abans que es pot adonar (18 de setembre!) però es pot encara captura fins a la primera pel lícula si he volgut entrar en aquesta franquícia pel·lícula però encara no! Si teniu, estic segur que està comptant avall els dies fins que aquesta pel·lícula es descobreix!

Quins vídeos està mirant endavant per aquesta tardor? Són qualsevol d'aquests en la seva llista? Deixi'm saber el que està comptant fins a en els comentaris!

Original post

"Pel·lícules que cada grup amic hauria de veure aquesta tardor..." localizations: