Això és com mantenir-se el seu nivells d'energia a l'hivern...

0
COMMENT

En dies molt freds que pot sentir-se desanimat i només voler-se Defensor o arraulit al sofà amb una manta. És només més difícil d'aconseguir-se anar, sobretot si has de sortir a la intempèrie. Però la vida ha d'anar el moment de l'any o el temps sense tenir en compte. I vostè pot fer més fàcil en si mateix per impulsar el seu nivells d'energia.

1. begui molta aigua

Drink Plenty of Water

Mantenir la hidratació a l'hivern és tan important com d'estiu. Resistir la temptació d'arraulir amb una ampolla de vi i una bossa de escorces de porc després treball - beure alcohol es no hidratar vostè però es en canvi et deprimeix i drenar ràpidament tota l'energia de vostè. Al voltant de 8 gots d'aigua que un dia us mantindrem hidratat i ajudar a eliminar les toxines del seu sistema. Si no com plana aixeta o aigua mineral hi afegiu una mica llima, llimona o aranja o fins i tot congelats baies o cogombre a ella. Canvi sabors cada dia i us adonareu que estigui engolint 8 gots d'aigua al dia.

2. augmentar la ingesta de ferro

Increase Your Iron Intake

Hi ha moltes maneres de mantenir els nivells d'energia a l'hivern alta i alegre. Manca de ferro comunament afecta dones més que els homes, perquè les dones que experimenten períodes pesats sovint pateixen deficiència de ferro, una condició que només priva d'energia, els fa irritable i cansat, però també pot conduir a malalties greus com l'anèmia. Tampoc pot prendre comprimits de ferro per complementar el seu consum de ferro, o recórrer a fonts de ferro provades com vegetals de fulles verdes, carns vermelles i fruits secs. Si t'agrada batuts, canviar de la varietat verd al matí - contenen les vitamines i nutrients que el mantindrà el seu nivells d'energia alts per a la resta del dia.

3. consumir aperitius Regular

Consume Regular Snacks

Mantenir de proveïment per a passar el seu nivells d'energia al llarg del dia. Bones fonts d'energia inclouen fruits secs, batuts frescos i fruites. Mastega diversos menjars petits durant el dia ajudarà a evitar aquesta sensació d'inflor i donar-li una explosió d'energia quan ho necessita. Evitar aperitius com barres de granola o iogurts amb gust de fruita, patates, magdalenes, panets, pastes i galetes salades, ja que només ajudarà al munt de calories i començar a hàbits alimentaris no saludables, però no donar-li més energia.

4. evitar la cafeïna

Avoid Caffeine

Vostè pot obtenir un impuls d'energia de begudes com el cafè, Red Bull o te negre, però és només temporal i aviat conduirà a una ràpida reducció en energia. Molts addictes al cafè han informat renovades nivells d'energia, una vegada que han anat "cold turkey" i superar la seva addicció. Intenta beure aigua de llimona en canvi. Només afegint una rodanxa de llimona o de llima per naturals d'aigua es transformarà en una saborosa beguda que augmentarà la seva energia, enfortir el seu sistema immunològic amb supletori vitamina C i els refredats de mantenir a ratlla. Vostè també pot beure un te blanc, te verd, tisanes o te de camamilla.

5. passar temps fora

Spend Time outside

És temptador per llegir un llibre i segueixen sent l'interior durant l'hivern, però activitats d'esport d'hivern com patinatge, esquí, bola de neu baralles i construcció de ninots de neu donarà el seu nivells d'energia un impuls. Mai la ment sobre el temps fred i gelada. Aire fresc li farà munts de bones. Triar un divertit ple d'activitat i gairebé no notarà el fred.

6. exercir

Do Exercise

Es pot congelar fred a fora, però els gimnasos solen ser calor i suor, així que no hi ha cap excusa per exercitar-se per augmentar els seus nivells d'energia. Fer exercicis de tres a cinc per setmana, que ha d'incloure estiraments, entrenament cardiovascular i pesos. Si no és al seu gust anar al gimnàs, sortir caminant, nedant o ciclisme. I si ets un teleaddictes ssic, obligui a fer exercicis de matí. Fins i tot petits canvis a la seva rutina diària pot tenir beneficis de salut i augmentar els seus nivells d'energia.

7. recarregar les piles amb un munt de son

Recharge Your Batteries with Plenty of Sleep

Aconseguir una bona nit és essencial si vostè vol trobar maneres de mantenir els nivells d'energia durant el dia. Vostè necessitarà com a mínim set hores de son per nit per assegurar-se que vostè està ulls brillants i espessa cua de l'endemà. Assegureu-vos sempre dormir en una habitació totalment fosca, sense un parpelleig TV o ordinador pantalla proporcionant el soroll de fons i il·luminació.

Odio la fred i alenteix em així que he de fer un esforç extra per mantenir càlid i motivats. Vostè lluita amb baixa energia durant l'hivern?

Original post

"Això és com mantenir-se el seu nivells d'energia a l'hivern..." localizations: