Preguntat si és millor per dormir nua?

0
COMMENT

El que us porten al llit? A mi hi ha res com caure en un llit acabat de fer sentir els llençols i fundes nòrdiques (nòrdic?) contra la meva pell nua. He dormit nua des que era un adolescent (encara que no per a un parell d'anys quan vaig tenir una fase de sleepwalking. Hi va haver una nit quan... que és una història diferent!) Encara que ho faig de preferència, m'encanta que hi ha fet alguns grans beneficis de dormir nua.

1. es pot augmentar la intimitat

Un dels avantatges de dormir nu si teniu un soci és que es pot fer meravelles per augmentar la seva intimitat en parella. Això no necessàriament ha de relacionar-se amb res sexual (encara que per descomptat pot si ho desitja!), però la sensació de contacte pell a pell pot ser molt terapèutic i reconfortant, especialment sota l'escalfor del nòrdic acollidor. Dormint nu pot fer sentir una sensació més gran d'Unió que portava múltiples capes.

2. Sa pell

La pell és sempre al seu més saludable quan aconsegueix una gran quantitat d'aire fresc. Dormint nu permet tot de la pell en el seu cos a respirar lliurement sense les limitacions de pijames. Vam aconseguir molt calenta en el transcurs de la nit, i nostres cossos sudoració combinats amb les capes de nostra íntima poden tenir el potencial de causar irritació de la pell com erupcions o sequedat pel matí. Dormint nua, fins i tot per un parell de nits a la setmana, poden tenir un impacte positiu en la seva pell.

3. millora de son

Quan anem a dormir, redueix la temperatura del nostre cos de manera natural, però això no és sempre el cas depenent de quin tipus de pijames normalment te portar. El més càlid el seu cos és dessota els llençols, més probabilitats hi ha d'experimentar problemes de son, que van des de la irritabilitat, manca de comoditat fins i tot l'insomni. No obstant això, això no passa si decideix dormir nua. Amb només la regulable calidesa de seu duvet sobre vostè, el seu cos nu li resulta més fàcil regular la temperatura, que permet una millor nit.

4. deixa respirar la Vagina!

Tots sabem que una dona, és l'ambient perfecte per a difondre els bacteris degut la seva naturalesa càlid i humit, i això pot ser agreujada si dorms amb ajustada pijama o fins i tot roba interior. Per dormir amb cap roba en absolut, estan donant el seu zona planta baixa que molt necessitava temps per respirar. Quan vostè pensa en això, horari nocturn és realment l'única oportunitat que cal no usar el material de muntatge estreta en aquella zona.

5. millora la pressió arterial

Es desaconsella qualsevol tipus de roba interior i roba per dormir que no permet que el flux de sang sense problemes i lliurement sobre el cos. Dormint nu permet els músculs, el cor i cervell per aconseguir un flux sense restriccions de circulació que realment poden millorar la seva pressió arterial.

6. redueix el risc de diabetis tipus 2

Sentir-se una mica més fresc a la nit treballa per disminuir els nivells de sucre en la sang, que al seu torn t'ajuda a tenir un millor metabolisme i ajuda en la lluita del seu cos contra el risc de diabetis tipus 2. Un augment del metabolisme pot ajudar també amb altres temes com l'obesitat i les malalties del cor.

7. no dubti!

A part de tots els beneficis mèdics, dormint nu pot realment donar un sentit vigoritzant de llibertat que es poden haver oblidat quan tot cobert al teu pijama i vestir vestit. Hi ha alguna cosa gairebé primitius i es torna a temps antics quan la gent creu que és que no dorms nua, que van ser incapaços de somiar!

Estàs preparat per shuck fora el seu jim-jams a dormir en el benefici?

Original post

"Preguntat si és millor per dormir nua?" localizations: